4’ncü galibiyet peşinde

Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor, Çamlıca Gençlikspor maçına odaklandı.

Haberler 11.04.2019 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrspor, pazar günü saat 15.00da Seyrantepe Stadnda yapaca maçla Süper Amatöre çkn görkemli görüntülerle kutlamaya hazrlanyor. Stadn renkli görüntülerle süslenmesi ve tribünlerin doldurulmas için çalma balatld. Diyarbakrda profesyonel takmlarn maçlarnn olmad haftada tüm sporseverler tarihi an yaamaya davet edildi.

Play-Off Grubunda ilk 3 maçn kazanarak ampiyonlua çok yakn olan Diyarbakrspor, 4.hafta maçnda Pazar günü saat 15.00da çamlca Gençliksporla kar karya gelecek. Bu maçta alaca en az 1 puan 51 yllk efsane kulübün Süper Amatör Ligine yükselmesine yetecek.

Tarihi baarlarla dolu olan Diyarbakrspor, yeniden diriliini ve bir üst lige çkn görkemli bir atmosferle kutlamak istiyor. Diyarbakrsporun özlemini çeken sporseverler ve taraftarlar, pazar günkü bulumaya davet edildi. Sosyal medyada yaplan paylamlarda mazisi büyük baarlarla dolu olan Diyarbakrsporun yeniden ayaa kalkmasnn önemine dikkat çekilerek bu armay ve maziyi seven herkesin tribüne gelmesi istendi.

Ana Sayfaya Git