50.Yıl Hediyesi Olsun

24 Haziran’da 50.yılına girecek olan Diyarbakırspor’un sevenleri,efsanenin yeniden dirilişe geçtiğine dair müjdeli haberler bekliyor. Taraftarlar,”O umut ve beklenti içimizde hep var ve olmaya devam edecek” diyor.

Haberler 13.06.2017 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

24 Haziran 1968de kentin amatör futboldaki ezeli rakipleri Diclespor ve Yldzsporun birlemesiyle kurulan Diyarbakrspor,24 Haziran 2017de tam 50 yana girecek. Uzun yllar Süper Lig ve dier profesyonel liglerde mücadele eden,bir dönemler Türkiye kupasnda yar final oynayp Süper Ligde lider olarak ampiyonluk mücadelesi de vermi olan Dou ve Güneydounun Süper Ligde yer alan ilk kulübü olma ünvanna sahip Diyarbakrsporun sevgisi dillerden dümüyor. Spor adamlar ve taraftarlar,kulübün 50.ylnda efsanenin yeniden ayaa kaldrldna dair müjdeli haberler bekliyor.

Diyarbakrspor Ayaa Kalkarsa Kaos Biter

Taraftarlar,Diyarbakrspor sevgisi o kadar kolay olumad. Yarm asrlk bir emek ve sevdann ürünüdür. Halkn kalbindeki yeri özeldir,hiçbir zaman unutulmaz. Zor günler geçirerek dibe vurmu olsa bile bir gün yeniden yeereceine olan umudumuz hep var ve olmaya devam edecektir. Hayal gibi görünse de bizler bir gün sahneye döneceine inanyoruz. Diyarbakrspor ayaa kaldrlrsa Diyarbakr ve bölge sporunda yaanan kaos ve gerginlik biter. çünkü Diyarbakrspor siyaset üstü olup ortak sevda ve paydadr ifadelerini kullanyor.

Ana Sayfaya Git