7 maçta 53 gol atıp, gol yemeden şampiyon oldular

DİYARBAKIR'da düzenlenen Ortaokullar arası Kız Futsal Turnuvası'nın şampiyonu Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu Kız Futsal Takımı oldu. 7 maçta 53 gol atıp, gol yemeden şampiyonluğu yakalayan takım, bölgeler arası turnuvada Diyarbakır'ı temsil edecek.

Haberler 15.03.2019 - 12:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda ortaokullar arasnda düzenlenen kz futsal turnuvas sona erdi. Diyarbakr Milli Eitim ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüü tarafndan gerçekletirilen turnuvann final maç dün Tevfik Fikret ve ehit Öretmen Elif Livan ortaokullar arasnda gerçekleti. ehit Öretmen Elif Livan Ortaokulu Kz Futsal Takm, Tevfik Fikret Ortaokulunu 8-0 yendi. Böylelikle de 7 maçta 53 gol atp, hiç gol yemeden turnuvann ampiyonu oldu.

BRAVO SZLERE

ehit Öretmen Elif Livan Ortaokulu Kz Futsal Takm Antrenörü Beden Eitimi Öretmeni Ramazan Erin, futsal kz kategorisinde bir takmn ilk kez bir sezonu gol yemeden ampiyon tamamladn anlatarak, Bu çocuklar yaklak 5 aydr eitiyorum. Onlar futbolu öretmek için büyük çaba sarf ettik. çocuklar çok hevesliydi. Bunun mükafatn da ampiyonlukla aldlar. imdi Diyarbakr, bölgeler aras müsabakalarda temsil edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git