Süper Lig'de şampiyon Galatasaray!

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray kendi sahasında Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekip bu sonuçla 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda şampiyon oldu. Feghouli ve Onyekuru'nun golleriyle galibiyete uzanan Galatasaray, 22'nci lig şampiyonluğunu elde etti.

Haberler 20.05.2019 - 02:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

5inci dakikada Belhandann kulland köe vuruunda Fernandonun ön direkte yapt vuruu Mert Günok kurtard.

8inci dakikada Mariano ile Feghouli sa kanatta paslat. Feghoulinin zor pozisyonda içeri çeldii topa savunma müdahale etti.

10uncu dakikada Muslerann vuruu ksa dütü. Bajic, önünde kalan topla ceza sahasna girdi ve vuruunu yapt. Muslera topu son anda çeldi ve hatasn telafi etti.

12nci dakikada Belhandann sa kanattan kulland köe vuruunda Luyindama kafay vurdu, top yandan auta gitti.

17nci dakikada Elia sol kanattan içeri orta açt. Bajicin kafa vuruu alara gitti: 0-1.

28inci dakikada Donkun müdahalesi sonucunda yerde kalan Emre Belözolu, sakatland ve oyuna devam edemedi. Abdullah Avc, Emrenin yerine Mossoroyu oyuna dahil etti.

40nc dakikada Belhandann kulland köe vuruunda Marcao topa altpas içerisinden vurdu, Mert Günok kurtard.

44üncü dakikada rfan Cann sa kanattan içeri yerden sert çevirdii topta Luyindama ile Muslera anlaamad. Araya ayan sokan Kudriashovun vuruu, az farkla auta gitti.

lk yar Medipol Baakehirin 1-0lk üstünlüü ile sona erdi.

47nci dakikada Belhandann kulland köe vuruunda Feghoulinin kafa vuruu direkten döndü, seken topa yeniden k bir vuru yapan Feghouli, topu alara gönderdi: 1-1.

55inci dakikada Diagne orta sahada topu kapt ve Galatasaray, Belhanda ile hzl çkt. Belhanda pasn Onyekuruya aktarrken, ceza sahasna girerken Onyekuru yeniden Belhandaya topu gönderdi. Belhandann vuruu diree de çarparak alara gitti. Daha sonrasnda VARa bavuran Cüneyt çakr, pozisyonun balangcnda Diagnenin topu elle aldn tespit ederek golü iptal etti.

62nci dakikada Onyekuru, Belhandann pasyla kaleciyle kar karya kald ve vuruunda top alarla bulutu. çakr, yardmcsnn uyarsyla ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

64üncü dakikada Belhandann kulland serbest vuruta Onyekuru ceza sahas içerisinde topa dokundu ve alar sarst. Galatasaray 2-1 öne geçti.

75inci dakikada Selçuk nann kulland serbest vuru diree çarparak auta çkt.

90+5inci dakikada Elia topla sol kanatta bulutu ve sert vurdu, top yandan dar çkt.

Mücadelenin kalan bölümünde baka gol sesi çkmad ve Galatasaray, Medipol Baakehiri 2-1 malup ederek ampiyon oldu.

Ana Sayfaya Git