A Milli futbol takımı Tunus maçı için Cenevre'ye gitti

A Milli Futbol Takımı, Tunus ile 1 Haziran'da Cenevre'de oynayacağı karşılaşma için İstanbul'daki son çalışmasını Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdi. İdmanda ısınmanın ardından pas ve taktik çalışma yapıldı. Mehmet Topal, tedbir amaçlı olarak takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Antrenmanın ardından dinlenmeye geçen A Milli Takım kafilesi daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan müsabakanın oynanacağı Cenevre kentine hareket etti.

Haberler 31.05.2018 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

A Milli Takmn 1 Haziranda Tunus ile oynayaca özel maç öncesindeki medya aktiviteleri programnda deiiklik yapld.

Buna göre, A Milli Takm Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcunun katlmyla 31 Mays Perembe günü yerel saatle 18.00de Colovray Stadnda düzenlenecei açklanan basn toplants, saat 12.30da Hotel InterContinental Genevada gerçekletirilecek.

A Milli Takmn maç öncesindeki son antrenman ise açkland gibi yerel saatle 18.30da Colovray Stadyumunda yaplacak. çalmann ilk 15 dakikalk bölümü medyaya açk olacak.

HAKEMLER SVçREDEN

A Milli Futbol Takmnn 1 Haziran Cuma günü Tunus ile oynayaca özel müsabakay sviçre Futbol Federasyonundan Alain Bieri yönetecek.

sviçrenin Cenevre kentindeki Cenevre Stadyumunda TS 21.15te balayacak müsabakada, Bierinin yardmclklarn Alain Heiniger ve Jan Koebeli yapacak. Maçn dördüncü hakemi ise yine sviçre Futbol Federasyonundan Stphane De Almedia olacak.

Ana Sayfaya Git