A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi için yarın toplanacak

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynayacağı 4 maç için yarın toplanacak.

Haberler 27.05.2022 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul

Aday kadroda yer alan oyuncular, saat 18.00de TFFnin Rivadaki Hasan Doan Milli Takmlar Kamp ve Eitim Tesislerinde bir araya gelecek.

A Milli Takm Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yarn saat 15.00te basn toplants düzenleyecek.

Milliler, 4 Haziran Cumartesi günü sahasnda Faroe Adalar ile oynayaca gruptaki ilk maçn hazrlklarna ise 28 Mays Cumartesi günü saat 17.30da Rivada yapaca antrenmanla balayacak.

Stefan Kuntz ile bir futbolcu, Faroe Adalar müsabakas öncesinde 3 Haziran Cuma günü saat 14.30da basn toplants düzenleyecek. Ay-yldzllar, maç öncesindeki son antrenmann ise ayn gün saat 19.15te gerçekletirecek. Basn toplants ve idman, Rivada yaplacak.

Milli takm, Faroe Adalarn stanbul Baakehir Fatih Terim Stadyumunda konuk edecek. Karlama saat 21.45te balayacak.

A Milli Takm kafilesi, 7 Haziran Sal günü Litvanya ile deplasmanda oynayaca gruptaki ikinci maç için 5 Haziran Pazar günü saat 15.30da stanbul Havalimanndan kalkacak Türk Hava Yollarna ait uçakla bu ülkenin bakenti Vilniusa gidecek.

Teknik Direktör Kuntz ve bir oyuncu, Litvanya müsabakas öncesinde 6 Haziran Pazartesi günü TS 17.45te LFF Stadnda basn toplants düzenleyecek. Milliler, karlama öncesindeki son idmann ise ayn statta TS 18.30da yapacak. Vilniustaki LFF Stadyumunda oynanacak Litvanya-Türkiye maç, TS 21.45te balayacak.

Ay-yldzllar, 11 Haziran Cumartesi günü Lüksemburg ile deplasmanda yapaca müsabaka kapsamnda 8 Haziran çaramba günü Litvanyadan bu ülkeye geçecek. Kafileyi tayacak uçak, TS 13.00te Vilniustan kalkacak.

Teknik direktör Kuntz ve bir futbolcu, maç öncesindeki basn toplantsn TS 18.45te Lüksemburg Stadyumunda yapacak. Milliler, son antrenmann ise TS 19.30da bu statta gerçekletirecek. Lüksemburg Stadyumunun ev sahiplii yapaca Lüksemburg-Türkiye maç, TS 21.45te oynanacak.

Gruptaki dördüncü maçnda 14 Haziran Sal günü zmirde Litvanyay arlayacak A Milli Takm, 12 Haziran Pazar günü Lüksemburgdan Türkiyeye dönecek.

Aday kadro

A Milli Futbol Takmnn 27 kiilik aday kadrosunda ise u oyuncular yer alyor:

Kaleci: Altay Bayndr (Fenerbahçe), Doan Alemdar (Rennes), Uurcan çakr (Trabzonspor).

Defans: Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Zeki çelik (Lille), Cenk Özkaçar (OH Leuven), çalar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Norwich City), Eren Elmal (Kasmpaa), Ferdi Kadolu (Fenerbahçe), Rdvan Ylmaz (Beikta).

Orta saha ve forvet: Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Yunus Akgün (Adana Demirspor), Berkan Kutlu, Kerem Aktürkolu, Halil Derviolu (Galatasaray), Dorukhan Toköz (Trabzonspor), Hakan çalhanolu (Inter), Orkun Kökçü (Feyenoord), Salih Özcan (Köln), Doukan Sinik (Fraport TAV Antalyaspor), Enes Ünal (Getafe), Serdar Dursun (Fenerbahçe), Tiago çukur (Watford), Umut Bozok (Kasmpaa).

Ana Sayfaya Git