A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı'nın, 23 Mart'ta Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti ve 27 Mart'ta deplasmanda Karadağ ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.

Haberler 17.03.2018 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonundan yaplan açklamaya göre ay-yldzllar, 19 Mart Pazartesi günü Rivadaki TFF Hasan Doan Milli Takmlar Kamp ve Eitim Tesislerinde toplanacak.

rlanda Cumhuriyeti maçnn hazrlklarn bu tesiste sürdürecek milliler, karlamadan bir gün önce Antalyaya geçecek. A Milli Takm Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu, 22 Mart Perembe günü Antalya Stadnda saat 19.00da basn toplants düzenleyecek. A Milliler, toplantnn ardndan son çalmasn statta gerçekletirecek.

A Milli Takm, Karada karlamas için 26 Mart Pazartesi günü saat 10.00da Antalyadan Podgoricaya geçecek. Teknik direktör Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu, ayn gün maçn oynanaca Podgorica ehir Stadnda TS 19.30da düzenlenecek basn toplantsna katlacak. A Milliler, Karada mücadelesinin hazrlklarn TS 20.00de yapaca antrenmanla tamamlayacak.

Milli takm kafilesi, Karada maçnn hemen ardndan stanbula dönecek.

- Aday kadro

Teknik direktörü Mircea Lucescu tarafndan belirlenen A Milli Takm aday kadrosunda u isimler yer alyor:

Kaleciler: Okan Koçuk (stanbulspor), Serkan Krntl (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan (Medipol Baakehir)

Savunma: Gökhan Gönül (Beikta), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf) Mehmet Zeki çelik (stanbulspor), çalar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz (Galatasaray), Uur Demirok (Trabzonspor), Hasan Ali Kaldrm (Fenerbahçe), Ömer Bayram (Teleset Mobilya Akhisarspor)

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Okay Yokulu, Yusuf Yazc (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Emre Mor (Celta Vigo), Serdar Gürler (Osmanlspor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ouzhan Özyakup (Beikta), Selçuk nan (Galatasaray) Hakan çalhanolu (Milan), Yunus Mall (Wolfsburg)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Villarreal)

Bu arada Trabzonspordan Abdülkadir Ömür, Teleset Mobilya Akhisarspordan Ömer Bayram ve stanbulspordan Mehmet Zeki çelik, ilk kez A Milli Takm aday kadrosuna davet edildi.

Ana Sayfaya Git