A Milli Takım aday kadrosu belli oldu

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İran, Tunus ve Rusya ile oynanacak maçların aday kadrosunu açıkladı.

Haberler 19.05.2018 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ameliyat olan Burak Ylmaz ve Gökhan Gönül ile ksa süre içerisinde operasyon geçirmesi planlanan Selçuk nan ve Serdar Aziz, aday kadroya dahil edilmezken, baldr adalesinde yrtk bulunan Ömer Toprak, kask adalesinde yrtk olan Enes Ünal, ayak bileinden sakatlk geçiren Emre Mor ve dizinde sakatlk olan Caner Erkine milli takm daveti yaplmad açkland.

A Milli Takm Teknik Direktörü Mircea Lucescu, aday kadroya u isimleri dahil etti:

KALECLER: Okan Kocuk (stanbulspor), Serkan Krntl (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan (Medipol Baakehir)

DEFANS: ener Özbayrakl (Fenerbahçe), Mehmet Zeki çelik (stanbulspor), çalar Söyüncü (Freiburg), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Hasan Ali Kaldrm (Fenerbahçe), Ömer Bayram (Teleset Mobilye Akhisarspor), Erturul Ersoy (Bursaspor)

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), rfan Can Kahveci (Medipol Baakehir), Mahmut Tekdemir (Medipol Baakehir), Ouzhan Özyakup (Beikta), Okay Yokulu (Trabzonspor), Tarkan Serbest (Austria Wien), Yusuf Yazc (Trabzonspor), Hakan çalhanolu (Milan), Kenan Karaman (Hannover 96), Serdar Gürler (Osmanlspor), Yunus Mall (Wolfsburg

FORVET: Cenk Tosun (Everton), Umut Bulut (Kayseripor)

A Milli Takm, 23 Mays çaramba günü saat 12.00de Rivadaki TFF Hasan Doan Milli Takmlar Kamp ve Eitim Tesislerinde toplanacak.

ran maçna bu tesiste hazrlanacak milliler, mücadele öncesindeki son çalmasn 27 Mays Pazar günü saat 19.00da karlamann oynanaca 3. stanbul Baakehir Fatih Terim Stadyumunda yapacak. dman öncesinde, A Milli Takm Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu basn toplants düzenleyecek.

A Milli Takm, Tunus ile oynayaca karlama için 30 Mays çaramba günü saat 14.55te stanbul Sabiha Gökçen Havalimanndan sviçrenin Cenevre kentine seyahat edecek. A Milliler buradaki antrenmanlarn, UEFAnn merkez binasnn karsnda yer alan ve 2008 Avrupa ampiyonas öncesinde de Ay-Yldzllara kaplarn açan Colovray Stadyumunda yapacak. Teknik Direktör Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu, 31 Mays Perembe günkü antrenmandan önce bir basn toplants yapacak. Tunus-Türkiye özel maç Cenevre Stadyumunda oynanacak ve saat 20.15te balayacak.

A y-yldzl ekip, 2018 FIFA Dünya Kupasnn ev sahibi Rusya ile oynayaca son hazrlk maç için 3 Haziran Pazar günü bu ülkeye gidecek. A Milli Takm, Moskovadaki tek çalmasn ertesi gün saat 19.00da yapacak; öncesinde de A Milli Takm Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir futbolcu basn toplants düzenleyecek. Arena CSKAda oynanacak Rusya-Türkiye özel karlamas, saat 19.00da balayacak.

Ana Sayfaya Git