A Milli Takım'da Romanya maçı hazırlıkları

Ay-yıldızlı ekipte sakatlığı nedeniyle Kaan Ayhan aday kadrodan çıkarılırken, yerine Bursaspor'dan Barış Yardımcı dahil edildi.

Haberler 08.11.2017 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

A Milli Futbol Takm, 9 Kasm Perembe günü deplasmanda Romanya ile yapaca özel maçn hazrlklarn sürdürdü.

Rivadaki Hasan Doan Milli Takmlar Kamp ve Eitim Tesislerinde teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde gerçekletirilen idman, TFF 1. Bakan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardmc ile TFF Bakan Vekili Ali Dürüst de izledi.

dmann 15 dakikas basn mensuplarna açk tutulurken, milli takm bu bölümde kou yapt.

A Milli Takm, bu antrenmanla hazrlklarnn stanbul bölümünü tamamlad. Milliler, yarn Romanya karlamas için Cluj ehrine gidecek.

- Kaan Ayhann yerine Bar Yardmc

A Milli Takmda sakatl bulunan Kaan Ayhan aday kadrodan çkarlrken, yerine Bursaspordan Bar Yardmc kampa davet edildi.

TFFden yaplan açklamada, Almanya 2. Liginde Fortuna Düsseldorf formas giyen Kaan Ayhann, sa ayak bileinin burkulmas nedeniyle milli takm salk ekibi tarafndan yaplan muayene sonucunda, eklem kapsülü ile balarnda zedelenme tespit edildii aktarld.

Futbolcunun sakatlnn, kamp döneminde planlanan özel maçlar süresince iyilememe ihtimali göz önüne alnarak Kaann aday kadrodan çkarld, yerine Bursaspordan Bar Yardmcnn dahil edilmesine karar verildii belirtildi. Barn bu akam kampa katlaca ifade edildi.

Açklamada ayrca, kask bölgesindeki ar nedeniyle yaplan kontrollerinde ciddi bir yaralanma bulgusu saptanmayan çalar Söyüncünün de uygulanan tedaviye hzla yant verdii ve bu akamki antrenman programna dahil edildii vurguland.

Ana Sayfaya Git