A Milli Takım'ın formaları yenilendi

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi, Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri ve 2022 Dünya Kupası elemelerinde giyeceği formalar yenilendi.

Haberler 02.09.2020 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

A Milli Takmn iç saha ve d saha formalarnn tantm yapld. Ay-Yldzllarn UEFA Uluslar Ligi, Avrupa Futbol ampiyonas finalleri ve 2022 Dünya Kupas elemelerinde giyecei formalar yenilendi. Milliler krmz iç saha formasn ilk kez 3 Eylüldeki Macaristan maçnda, beyaz d saha formasn ise 6 Eylüldeki Srbistan maçnda giyecek.

Geleneksel renkler ve güçlü sembollerden ilham alnan hem iç saha hem de deplasman formasnda bayrak ve bant, tasarmn merkezini oluturuyor. Büyütülmü ay-yldz, krmz bantn ortasnda yer alyor.

Bütün koleksiyon Türkiyem temasn baz alarak hazrland. Koleksiyon, Milli Takmn Türkiyeyi temsil etme gururunu en açk ekilde yanstyor.

lk formadan esinlenilen bant tasarm

Türkiye iç saha formas, gösünde beyaz üzerine kaln ve krmz bant tasarmyla taraftarn karsna çkyor. Milli Takmn giydii ilk formadan esinlenilen tasarm modern dokunularla gelecee de göz krpyor. Büyük ay ve yldz, bantn ortasnda ve tasarmn merkezinde yer alyor. Beyaz ort ve krmz detaylara sahip çoraplarla kit tamamlanyor.

Türkiye d saha formas, ortu ve çoraplar krmz tonlaryla tasarlanyor. Formann göüs ksmnda açk bir krmz tonla bant üzerinde beyaz ay ve yldz buluuyor.

Hem iç saha hem de d saha formasnn ense ksmnn iç tarafnda Türkiyem yazs yer alyor.

A Milli Takm Teknik Direktörü enol Güne, Milli takmmzn tarihinde ilk giydii formalarndan esinlenilen yeni formamz sporun ve hepimizin geleceini korumak için geri dönütürülmü malzemelerden üretildi. Umuyorum ki yeni formalarmz bize nice baarlar getirecek ifadeleriyle yeni formay deerlendirdi.

Global Nike Futbol Giyimden Sorumlu Yönetici Scott Munson da, Türkiyede futbola duyulan tutkuyu özel bir tasarmla yanstmak istedik, bu sebeple ay-yldz detaylarn büyütüp tasarmmzn merkezi haline getirdik eklinde konutu.

Yeni formalarn yan sra, Türkiyenin yeni maç önü formas, 2020 koleksiyonunun en heyecan verici parçalarndan bir tanesi. Canl krmz renklerle tasarlanm formann tamamnda stanbulun en ünlü ve esiz noktalarndan biri olan Galata Köprüsünde kullanlan dizayn öeleri yer alyor.

Geri dönütürülebilir özellie sahip

Oyuncularn sahada giyecei yeni milli takm formalarnn yan sra taraftarlar için tasarlanan replika formalar da geri dönütürülmü plastik ielerden yaplan yüzde 100 geri dönütürülmü polyester kumatan yapld.

çevreye daha az etki ederek en yüksek performans salayan kitler oluturmak için, plastik ieler toplanyor, temizleniyor ve üretim için yüksek kaliteli bir iplik üretmek üzere eritiliyor.

2020 Türkiye Milli Takm koleksiyonu bugün itibaryla online sata çkacak. Ayrca 4 Eylülden itibaren de maazalardan satn alnabilecek.

Ana Sayfaya Git