Abdou Razack Traore Konyaspor'a gidiyor

Kardemir Karabükspor'un Burkina Fasolu orta saha oyuncusu Abdou Razack Traore, Konyaspor'la her konuda anlaştı.

Haberler 21.06.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kardemir Karabüksporla sözlemesi sona eren Abdou Razack Traore, yeni takmn Lig Radyoda Ömer Necati Albayrakn sunduu Mixed Zone programnda açklad, Gelecek sezon yüzde 90 Konyaspordaym, her konuda anlatk dedi.

çin iddialar yalan

Açklamalarna Krmz-Mavili kulüpten ayrlk sürecine dair ifadelerle balayan Burkina Fasolu futbolcu, Karabüksporda elbette güzel günler yaadm. Ancak benim içim çounluk zordu. çünkü çocuklarmn okuyaca bir okul bile yoktu. Buna ramen orada bulunduum sürede takmm için elimden geleni yaptm her zaman. Ancak son sezon çok daha kötü geçti. çünkü çocuumu kaybettim, benim için her ey daha da zorlat. Devre arasnda ayrlk iddialar çkt. çinden teklif olduu doru deildi. Abu Dabiden istediler, ben de anlatm, ancak kulüp brakmad. Daha sonra Arap ülkelerinden birine gitmemi istediler, bu sefer de ben kabul etmedim ve kontratm sona erene kadar kalacam söyledim dedi.

Sakat dediler ama...

Bir idmanda sakatlanmtm, çabuk iyiletim. Ancak sonrasnda hoca beni oynatmad ve etrafa sakat olduumu söylediler. Bu durumdan çok rahatszm. çünkü herhangi bir sakatlm yok. Beni oynatmadlar ama sezon sonunda milli takmda sahadaydm ve herkes beni oynadm oyundan dolay kutlad. Karabüksporlu taraftarlara bana destek olduklar için sonsuz teekkür ediyorum.

Bundan sonras için konuacak olursak... Yurtdndan aldm epey teklif vard. Ancak ben kariyerime Türkiyede devam etmek istiyordum. Herkesin bildii gibi Konyasporda çok güzel günlerim geçti. Sezonu 3. bitirdik. Taraftar çok seviyordum. Sözlemem sona erince de beni aradlar ve görütük. Her konuda anlatk diyebilirim. Hiçbir sorun yok. Yalnzca imzay atmadk. Yani gelecek sezon inallah yüzde 90 yeniden Konyaspor formasn giyeceim.

Ana Sayfaya Git