Abdülkadir Ömür: Barcelona ve Messi hayalini hep düşünüyorum

Trabzonspor’un ‘Türk Messi’ lakaplı oyuncusu Abdülkadir Ömür, Messi’nin hayranı olduğunu belirtti ve Barcelona’da oynama hayali kurduğunu söyledi. Genç yıldız, “Yaşanılması zor bir hayal gibi görünüyor ama ben bu hayali hep düşünüyorum” dedi.

Haberler 23.04.2020 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Trabzonsporun 20 yandaki orta oyuncusu Abdülkadir Ömür, hedefleri ve hayallerine yönelik açklamalarda bulundu. Abdülkadir Ömür, kulübün sosyal medyadan yaynlad videoda yer alan açklamalarnda çocukluundan itibaren Fatih Tekke videolarn ve onun maçlarn izleyerek büyüdüünü söyledi. Genç yldz, Futbola balamamdaki en büyük sebep Fatih Tekke diyebilirim. lk basamamda Trabzonspor A Takmna çkmak, orada baarlar elde etmek vard. Bunu da baardm için mutluyum. kinci basamamda Trabzonsporda ampiyon olmak var. Umarm bunu da gerçekletirebilirim. Trabzonsporda ampiyon olduktan sonra da amacm Türkiyeyi yurt dnda temsil etmek ve büyük hayallerimi büyük takmlarda gerçekletirebilmek diye konutu.

SAKATLIKTAN DÖNDÜKTEN SONRAK LK MAçIMDA ELM AYAIM TTRED

Ömür, Trabzonsporun AEKya 2-0 malup olduu UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövan maçnda yaad sakatlk sonras uzun süre sahalardan uzak kalmasyla ilgili olarak ise unlar söyledi:

AEK maçnda sakatlanmtm. 20 yandaym, 10 yldr futbol oynuyorum, ilk defa böyle bir ey, yani kötü bir ey olduunu hissetmitim. lk döndüüm maç Rize maçyd, 86-87nci dakikada girmitim. Sanki ilk defa sahaya çkyor gibiydim. Sahaya çkarken elim ayam titremiti. 3 yldr burada oynuyorum ama 6 ay futboldan uzak kalmak sanki 1-2 ylm gibi geliyor insana. çünkü bizim iimiz, mesleimiz bu.

ALTYAPIDA KAPASTE VAR

çocukken bahçede çalp koarak güçlendiini anlatan Abdülkadir Ömür, öyle devam etti:

çok küçükken kazma tutmay örendim. Kollarmz belki o zamandan güçlü oldu. Bahçede bayr yukar durmak, komayla belki orada biraz daha iyi duruma geldik. Köy ilerini çok seven bir aileye sahibiz, özellikle anne tarafm. A takma çkmaya baladktan sonra herkes gördü ki altyap çok kapasiteli, yetenekli, çok teknii yüksek oyunculara sahip.

UMARIM BR DAHA VRÜS OLAYI YAANMAZ

Koronavirüs salgnndan sonra insanlarn çok farkl düüncelere kaplacaklarn düündüünü ifade eden Ömür, bu konuda unlar dedi:

Kimse kimsenin evine gidip muhabbet edemiyor, çay içemiyor. Sanki yabancymz gibi en yakn akrabamza gidemez olduk. Umarm bundan sonra insanlar biraz daha sakinlemeyi, hogörüyü, birbirine yardm etmeyi ön plana çkarr. Umarm bu virüs olay bir daha yaanmaz.

MESSI VE BARCELONA HAYRANLIIM VAR

Messi ve Barcelona hayran olduunu kaydeden Abdülkadir Ömür, Messi dünyann en iyi futbolcusu. Ben de ona benzetildiim için inanlmaz mutlu oluyorum. O bir futbolcunun yaayabilecei en büyük hayal ve zirve diyebilirim. Benim Barcelona ve Messi hayranlm herkes biliyordur. nsanlar da yaktryor. Yaanlmas zor bir hayal gibi görünüyor ama ben bu hayali hep düünüyorum. çünkü Messiyi çok seviyorum. Allah inallah o günleri bize nasip eder ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git