Abdullah Avcı: "Tek bir detay kaçırmamak için gece gündüz çalıştık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yardımcılarıyla birlikte tek bir detay kaçırmamak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Haberler 31.05.2022 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avc, TSYD Trabzon ubesi Dergisi için yardmclar ile poz verdi. Tek bir detay kaçrmamak için yardmclaryla birlikte gece gündüz çaltklarn belirten tecrübeli teknik adam, Bu baarda futbolcular kadar, kulübün bütün çalanlar, yönetimin, taraftarn, herkesin pay var. Ben ve ekibim, bu büyük kulübün baarya ulamasna katk sunmak için çok çaltk dedi.

Hiçbir teknik direktör bir takm tek bana ampiyon yapamaz diyen tecrübeli teknik adam, Ben ekip çalmasna son derece inanan biriyim. Ortada bir baar varsa bu sadece bana ait deil. Bu birbirine inanan, fedakarlk yapan ve çok çalan ekibimizin ii. Ekibimizde yer alan herkes sezon boyunca ayn özveri ve samimiyetle bu ie sarld. Futbolcularmzn performans, sal, geliimleri, rakibin durumu vs., onlarca veriyi elde etmek, deerlendirmek, en küçük bir detay bile kaçrmamak için gece gündüz çaltk, çok yorulduk ama asla durmadk. Baarya müthi özveri ile, birlikte ulatk ifadelerini kulland.

Ligin tamamlanmasnn ardndan tatile çkan Avc, Birkaç gün dinlendik ama önümüzde çok youn bir program var. Bir yandan ampiyonlar Ligi, dier yandan yeni sezon planlamas. Ekibimizdeki herkes bu dönemde de çalyor. ampiyonlar Ligindeki rakiplerimizi Adan Zye analiz ediyoruz, yeni transferlerle ilgili planlamalar yapyoruz. Herkes kendi alannda çalmalarn sürdürüyor dedi.

Ana Sayfaya Git