Abdullah Durak: Galatasaray maçı 5'incilik için önemli avantaj

Çaykur Rizespor, evinde oynayacakları Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti. Yeşil mavili oyuncu Abdullah Durak, Galatasaray maçının ligde 5'incilik için önemli bir avantaj olduğunu söyledi.

Haberler 09.05.2019 - 11:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde antrenmanlara devam eden çaykur Rizespor, Galatasaray maç hazrllarna hz kesmeden sürdürüyor. Antrenmandan öncesi konuan tecrübeli oyuncu Abdullah Durak, Galatasaray maçna çok iyi hazrlandklarn belirterek, Rakip içinde önemli bir karlama bizim içinde öyle çünkü bu maç beincilik için önemli bir avantaj olduunu düünüyorum. nallah Galatasaray maçndan galibiyetle ayrlp ligde beincilik srasn alrz. Biz ilk yarda çok iyi oynuyorduk. çok iyi maçlarmz olsa da bunlar sonuca yanstamyorduk. Bir kalite eksiklii vardr. kinci yar daha iyi oynamaya baladk. kinci yarda gelen arkadalarla beraber iyi bir sinerji olutu. Zaten iyi oynuyorduk. Bunun meyvesini almaya baladk dedi.

Antrenmanda ksa pas ve kondisyon çalmas yapan yeil mavililer, çalmalarna taktik pas ile devam etti.

AATIF KADRODA YOK

Bu arada Demir Grup Sivasspor maçnda sakatlnn nüksetmesiyle oyundan çkarak yerini Umara brakan Aatifn Galatasaray maçnda da forma giyemeyecei örenildi. Tedavisi süren ve takmla beraber çalmalara balayan Aatifn ligin son haftasnda oynanacak olan Trabzonspor maçna hazr hale gelmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git