Abdullahi Shehu: Şu an hedefimize odaklanmalıyız

Bursasporlu Shehu yaptığı açıklamada, “Şampiyon olup Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz. Kontratı zamanı gelince konuşacağız. Şu an hedefimize odaklanmalıyız” dedi.

Haberler 25.02.2020 - 12:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 1inci Ligde 27 ubat Perembe günü sahasnda Altay arlayacak olan Bursaspor, bu maçn hazrlklarna Özlüce brahim Yazc Tesislerinde devam ederken, Bursasporun Nijeryal oyuncusu Abdullahi Shehu açklamalarda bulundu.

2-1 yenildikleri Büyükehir Belediye Erzurumspor maçnda savatklarn ancak futbolda böyle sonuçlarn olabildiini kaydeden Shehu, Tabii ki mutlu deiliz ama çalarak daha iyi sonuçlar almak istiyoruz dedi. Fikstür younluuna dikkat çeken deneyimli oyuncu, Altay maçn da deerlendirerek Kolay bir maç olmayacak. Ayn zamanda Pazar günü tekrar bir maç oynayacaz. Bu mesleimizin bir parças ve her zaman buna hazr olmalyz diye konutu.

Shehu, takmn son haftalarda kart cezallarnn artmasna ilikin de bundan dolay mutlu olmadklarn, hiçbir oyuncunun da sahaya kart görme adna çkmadn dile getirerek, dikkat edeceklerini söyledi.

Altay maçna ilikin de görülerini paylaan Shehu, Tabii ki maç kolay olmayacak ama neyin söz konusu olduunu; taraftarmz önünde hedeflerimiz için kazanmamz gerektiini biliyoruz. Kart konusu ile ilgili de ciddi bir toplant yaptk. Kimse memnun deil, hocamz da gerekli uyarlar yapt, bizler de farkndayz. Baz gördüümüz kartlar oyunun kurallar dahilinde, bazlar tartmadan ve hakeme itirazdan. Kartlarla ilgili olarak hakemlerden çok kendimizi suçlamamz gerektiini düünüyorum ifadelerini kulland.

Öte yandan u an için kontratyla ilgili konumann doru zaman olmadn belirten Abdullahi Shehu, ampiyon olup Süper Lige yükselmeyi hedefliyoruz. Kontrat zaman gelince konuacaz. u an hedefimize odaklanmalyz dedi.

Ana Sayfaya Git