Adana Demirspor, Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerliyor

TFF 1. Lig'de 61 puanla 2. sırada bulunan Adana Demirspor, Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Haberler 22.04.2021 - 01:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde çkt son 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak zirve yarnda önemli bir yer edinen Akdeniz ekibi, Süper Lig özlemini dindirmek için çalmalarn sürdürüyor.

Son 9 maçta 16 gol atp 3 gol yiyen mavi-lacivertliler, teknik direktör Samet Aybabann göreve gelmesinin ardndan yakalad çk sürdürmek istiyor.

Adana Demirspor, 4 maçlk galibiyet serisini devam ettirip, ligi ilk 2 takm içerisinde tamamlayarak, dorudan Süper Lige yükselmeyi hedefliyor.

- Aybaba: Oyuncularmn performansndan memnunum

Teknik direktör Samet Aybaba, AA muhabirine yapt açklamada, geçen hafta sahalarnda 3-0 kazandklar GZT Giresunspor maçnda futbolcularnn çok iyi oynadn söyledi.

Oyuncularn rakibi iyi savunduunu ve hücuma etkili çktn anlatan Aybaba, aldklar galibiyetle GZT Giresunspora kar ikili averajda da öne geçtiklerini anmsatt.

Aybaba, ikili averajda ligin üst srasndaki rakiplerinden önde olduklarn belirterek, öyle konutu:

Ligin üst srasndaki 6 takmla oynadk, 5ini kazandk ve ikili averajda öne geçtik. Tuzlaspor maçna hazrlanyoruz. Arkadalarmzn istei devam ederse Tuzlaspor maçnda da iyi bir futbol ve 3 puanla döneriz. Oyuncularmn performansndan memnunum. Baz oyuncular, sahada heyecann yenemiyor. Baz oyuncular, saha içi performans çok yüksek oyuncularn yannda biraz düük kalyor. Bazlar sahada istediini veremeyince motivasyonu daha da bozuluyor. Oyuncularmzn hepsinden memnunuz. Hepsi elinden geleni sahaya yanstyor.

- Emircan: u an çok iyi konumdayz

Mavi-lacivertlilerin kanat oyuncusu Emircan Altnta da teknik direktör Samet Aybabann gelmesinin ardndan performanslarnn yükseldiini ifade etti.

Ligin ilk yarsndaki kötü performanslarn son 10 haftada oynadklar futbolla unutturduklarn vurgulayan Emircan, Takmdaki arkadalk ve aidiyet duygusu artt. Hocann geliiyle de bu belli oldu. Hem oyunumuzla hem karakterimizle sahaya bir eyler vermeye çaltk. Kendimiz gibi oynadk. çok ükür u an çok iyi konumdayz. diye konutu.

Emircan, ligin bitimine 3 hafta kaldn anmsatarak, Takmmzn 26 yllk Süper Lig özleminin bitimine son 3 maç kald. Biz bunun farkndayz. Bu camiann bunu hak ettiini biliyoruz. Bakanmzn bunu hak ettiini biliyoruz. çalan personel dahil bütün futbolcular bunun farknda. Kimsenin üphesi olmasn. ifadelerini kulland.

Tuzlaspor maçna hazrlandklarn aktaran Emircan, unlar kaydetti:

Tuzlaspor da çok zorlu bir rakip ama bizim için bu saatten sonra ismi veya nerede oynadmz önemli deil. Önemli olan oradan alacamz 3 puan. Formann deerini bilmek gerekiyor. Buras çok farkl bir yer. Formann deerini bildiimi, son haftalarda sahadaki performansmla gösterdiimi düünüyorum. nallah ampiyon oluruz. Artk rakip seçmiyoruz çünkü dönülmez bir noktadayz. Herkes bunun farknda. Son 3 maç kald, ampiyonlua gerçekten çok inanyoruz.

Ana Sayfaya Git