Adana Demirspor'da hedef, lider Trabzonspor karşısında galibiyet

Teknik direktör Vincenzo Montella: "Motivasyonlar bu tarz maçlarda kendiliğinden gelir. Biz bir mağlubiyetten gelerek ayağa kalkmayı daha çok istiyoruz"

Haberler 22.04.2022 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ADANA (AA) - Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Ligin 34. haftasnda 23 Nisan Cumartesi günü sahalarnda Trabzonspor ile yapacaklar maç kazanmak istediklerini söyledi.

Montella, Trabzonspor maçnn hazrlklarn sürdürdükleri kulüp tesislerinde gazetecilerin sorularn yantlad.

Geçen hafta 4-0 kaybettikleri Kasmpaa maçnda ilk yarnn dengeli oynandn belirten Montella, Mario Balotellinin gördüü krmz karttan sonra dengenin rakipleri lehine bozulduunu ifade etti.

Montella, Kasmpaa karsnda 10 kii kalmann dezavantaj oluturduunu belirterek, öyle konutu:

Kasmpaa ikinci yar Fenerbahçe ile beraber en çok puan toplayan takm. Son maç bir kenara brakmak lazm. çok kötü bir performans gösterdik ve birkaç oyuncumuzu da kaybettiimiz maç oldu. Baktnzda geçen yl eylül aynn banda birileri Adana Demirsporun buralara geleceine ve ligin bitimine 5 maç kala farkl hedeflerin peinden kouyor olmasna en pozitif konuan insan bile inanmayabilirdi. Buraya kadar hak ederek geldik. Hak ettiimizi almak için de son anslarmz kullanacaz ve sonuna kadar gitmeye çalacaz.

- Trabzonspor ligin en iyi takm

Cumartesi günü yapacaklar Trabzonspor maçnda büyük beklentileri bulunduunu aktaran Montella, öyle devam etti:

u ana kadar ligin en iyi takm olduklarn herkese gösterdiler. Ligde birinci sradalar. Belki de çok doru bir zamanda geliyor bu maç bizim için çünkü yenilgiden geliyoruz ve tekrar ayaa kalkmak istiyoruz. Motivasyonlar bu tarz maçlarda kendiliinden gelir. Biz bir malubiyetten gelerek ayaa kalkmay daha çok istiyoruz. Elimizden gelen en iyi eyi yapacaz. Bu tarz maçlarn her zaman sonucu açktr ama biz de kendi performansmz koymak istiyoruz. Mario Balotelli eksik, bu bir gerçek. Belki 1-2 maç ceza alacak. O yüzden biz elimizdeki futbolcularla hazrlanacaz. Biz buraya kadar beraber geldik. Ona göre hazrlanacaz ve kendi maçmz oynayacaz. Taraftarmzn sevgisini gördüm ve hissettim. Sosyal medyadaki yorumlar ve paylamlar gördüm, teekkür ederim. Kafamz her zaman dik. Eer bir insan yapt meslekte yüzde 100ünü veriyorsa, sonuç ne olursa olsun kafasnn her zaman dik olmas lazm. Biz her zaman dimdik ayakta olacaz.

- Yunus Akgün: Tek hedefimiz Avrupa

Orta saha oyuncusu Yunus Akgün de Kasmpaa maçnda istediklerini sahaya yanstamadklarn ve aldklar malubiyetten dolay üzgün olduklarn belirtti.

Trabzonspor maçn kazanarak malubiyeti unutturmak istediklerini vurgulayan Yunus, Takm olarak iyi gidiyoruz. Tek hedefimiz Avrupa. Son 3 maçta iyi gidiyorduk, Kasmpaa maçnda istediimiz sonucu alamadk ama lig çok zor artk. Son 5 maçmza en iyi ekilde çkp kazanmak istiyoruz. Trabzonspor u an ampiyonluu bekliyor. Biz çok iyi hazrlanyoruz. lk maç hak etmediimiz bir skor almtk. yi oynamtk ve sonuca yanstamamtk. Bu maç kazanmak için her eyi yapacaz. Bu maç da taraftarmzn desteiyle kazanacamz düünüyorum. ifadelerini kulland.

Yunus, Galatasaray ile sözlemesinin sürdüünü anmsatarak, Galatasarayda sözlemem devam ediyor. u an onu düünmüyorum, tek hedefim Adana Demirsporu Avrupaya götürmek. Bunun için çalyorum. Sezon bittiinde neler olacak göreceiz. Her takmn oyun sistemi farkl oluyor. Ben Adana Demirsporun oyun sistemine tam uydum diyebilirim. Tabii ki Galatasaraya gittiimde nasl olacak? Orada teknik direktör nasl oynatyor? Bunlar tabii ki önemli. eklinde konutu.

- Rassoul: Trabzonspor maçndan galibiyetle ayrlmak istiyoruz

Defans oyuncusu Khadim Rassoul da Trabzonspor maçnn kendileri için çok önemli olduunu belirterek, unlar kaydetti:

Maçta elimizden gelen mücadeleyi sergileyip galip gelmek istiyoruz. Kasmpaa maç hayal krklyla geçti. Almamz gereken dersleri aldmza inanyorum. Tekrar çalp Trabzonspor maçndan galibiyetle ayrlmak istiyoruz. Farkl bölgelerde oynama sebebim kendime olan güvenimden kaynakl. Orta sahada oynamak benim için daha rahat. Fakat hocamz kalitemi biliyor, nerede görev verirse orada forma giymek durumundaym. Benim için problem deil. Oruç tutmann benim açmdan motive edici olduuna inanyorum. Allah güç veriyor, oruç tutmaktan dolay herhangi bir sorun yaamyorum.

Ana Sayfaya Git