Ademspor'da yeni transfer

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan ve şampiyonluk hedefi belirleyen Kırşehir Belediyespor'un deneyimli futbolcularından İlker Sayan'ı kadrosuna kattı.

Haberler 01.01.2020 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2. Lig Beyaz Grup takmlarndan Amed Sportif Faaliyetlerin Antalyada günde çift idman yapan yeil krmzl beyazl ekip, teknik sorumlu Mehmet Budakn yönetiminde Sidede güç depoluyor. Ligin ikinci yarsna iyi bir balangç yapmay planlayan Amed Sportif Faaliyetler, TFF 2. Lig Krmz Grupta yer alan ve ampiyonluk hedefi belirleyen Krehir Belediyesporun deneyimli futbolcularndan lker Sayan kadrosuna katt.

SEZONA HAZIRLIK

Ligin en deneyimli futbolcular arasnda yer alan ve profesyonel futbol yaantsnda 68 gole imza atan lker Sayann, yeil krmzl beyazl takmn Antalyadaki devre aras kampna katlarak, takmla birlikte çalmalara balad bildirildi.

Antalyada iyi bir hazrlk dönemi geçirip, ligin ikinci yarsna iyi bir balangç yapmay planlayan Diyarbakr temsilcisi, Muhammet Burak Tademir, Muhammet Ylmaz ve Onur Aknla yollarn ayrmt. Yeil krmzl beyazl ekip, giden futbolcularnn yerini doldurmak için, 2. Lig ve 3. Ligden oyuncularla görümelerini sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git