Adıyaman'da Türkiye güreş grup müsabakaları tamamlandı

Adıyaman'da düzenlenen Türkiye 11-13 yaş serbest ve greko Güreş Grup Müsabakaları 25 ilin katılımıyla tamamlandı.

Haberler 01.07.2018 - 12:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni Mahalle Spor Salonunda yaplan Türkiye 11-13 Ya Güre Grup Müsabakalar, bugün gerçekletirilen final müsabakalarnn ardndan son buldu.

Turnuvaya Adyaman, Ar, Aksaray, Artvin, Batman, Bingöl, Bitlis, Elaz, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Idr, stanbul, Kayseri, Kilis, Kahramanmara, Konya, Karaman, Malatya, Osmaniye, Rize, Siirt, Sivas, anlurfa ve Trabzon olmak üzere 25 ilden 600 sporcu, antrenör ve hakem katld.

Organizasyona katlan hakem, antrenör ve sporcular tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Fikret Kele, uan Güre Federasyonunun ülkemizde iki grup müsabakas yaplmaktadr. Bunlardan birini Adyamanda gerçekletirdik. Bir dieriyse Zonguldakta yaplyor. Bu müsabakalar sonunda dereceye giren sporcularmz, ileri bir tarihte belirlenen yerde düzenlenecek Türkiye ampiyonasna katlacak. dedi.

Güre sporunda en alt ya kategorisinin birine ev sahiplii yaptklarn belirten Kele, Burada sporcularmzn heyecann gördükçe ülkemizin ana sporu olan gürein ilerleyen dönemlerde çok daha iyi mesafe alacan fark ediyoruz. ifadelerini kulland.

Kele, daha sonra dereceye giren sporculara madalyalarn verdi.

Ana Sayfaya Git