Adnan Polat, Nusaybin'deki çocuklarla bir araya geldi

Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Adnan Polat, sarı-kırmızılıların başkanlığını yaptığı dönemde Mardin'in Nusaybin ilçesinde açtığı Galatasaray Futbol Okulu'nun öğrencileriyle bir araya geldi.

Haberler 24.01.2020 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar-krmzl kulübün Nusaybinde bulunan okulunda eitim gören örenciler, Adnan Polat ziyaret etti.

Piyalepaada gerçekleen bulumada açklamalarda bulunan Polat, Bu cimbomlularn Nusaybinden kalkp stanbula gelmeleri ve bizi ziyaret etmeleri beni çok mutlu etti. çok teekkür ediyorum. diye konutu.

Okulun açln 10 yl önce yaptklarn hatrlatan Adnan Polat, Burada 36 sporcu var. 25 sporcu 12 ya alt. En küçükleri de 5,5 yanda. Okulun faaliyetleri devam ediyor. Biz de okulun üstünden elimizi hiç eksik etmedik. Hocamz 10 yl boyunca büyük bir ilgiyle urat. 3 bin civarnda sporcu yetitirdi. Nusaybinde u anda 600 talebemiz var. Sadece futbol deil basketbol ve voleybol branlar da var. Güneydou Anadoluda sknt içinde bulunan ilçelerde bu tip aktivitelerin yaplmas için kamuoyuna buradan mesaj göndermek istiyorum. Lütfen el atn. Bu gençlerimizi toplumumuza kazandralm. Sosyal hayatlarn gelitirelim. Ancak el birliiyle bir ey yapabiliriz. Galatasaray gibi Türkiyenin en büyük kulübünün üyesi olmaktan hepsi çok gurur duyuyor. Yeni bir futbol sahas ve hal sahalar yaplacak. Yatrm ile ilgili sözünü vereyim. Yaknda projeye balayacaz. nallah en ksa sürede bitiririz. ifadelerini kulland.

Adnan Polat, gerçekletirilen ziyarette örencilere spor kyafeti hediye etti.

Ana Sayfaya Git