Adriano’dan çarpıcı Galatasaray açıklaması!

Bir süre adı Galatasaray ile anılan Beşiktaş’ın dünya yıldızı transferi Adriano, BJK Tv'ye açıklamalarda bulundu. İstanbul'u çok beğendini ifade eden Brezilyalı futbolcu Süper Kupa maçında sahada olmak istediğini söyledi.

Haberler 29.07.2016 - 17:43 Son Güncelleme : 29.07.2016 - 17:43

Bir süre adı Galatasaray ile anılan Beşiktaşın dünya yıldızı transferi Adriano, BJK Tvye açıklamalarda bulundu. İstanbulu çok beğendini ifade eden Brezilyalı futbolcu Süper Kupa maçında sahada olmak istediğini söyledi.

Beşiktaşın Barcelonadan transfer ettiği yıldız futbolcu Adriano, kulüp kanalına verdiği röportajda Beşiktaşa transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, İstanbulu çok beğendiğini ve 13 Ağustosta oynanacak olan Süper Kupa maçında mutlaka sahada olmak istediğin belirtti.

Adrianonun bomba açıklamaları şu şekilde

Burada geçirdiğim 1 hafta sürprizlerle doluydu. Taraftarın sıcaklığını hissetmek ve kulübün bana karşı güveni kendimi iyi hissetmeme neden oldu. Diğer kulüplerde yaşadığım çıkışı buradada yaşamak isityorum. Ben ve ailem İstanbulu çok beğendik. Kulübü ve tesisler çok güzel.Kulübün yapılanması göz alıcı.

Formayı giymek beni mutlu etti ve yakıştı bana aynı zamanda.Tabi biraz garip. Barcelonada rakip takım Real Madridin renkleri beyaz. Şehirle ilgili fazla bilgim yok ancak şehir beni çok şaşırttı. Buraya adapte olmakta hiçbir sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.

İnşallah Ağustosun 2sinde takımla çalışmaya abaşlıyorum. Bu hafta da antrenmanalrımı sürdürdüm. Tamer hoca ile de konuştum Olympiakosla oynanacak olan hazırlık maçında süre alabilirsem benim için çok iyi olacak. Bana gösterilen ilginin karşlığını bir an önce vermek istiyorum. Galatasarayla oynanacak olan Süper Kupa maçında mutlaka sahada olmak istiyorum.

Beşiktaşta da Barcelona gibi aile ortamı var. çalışarak hedeflere ulaşacağız. Bu sene şampiyon bir takım olarak hem ligde hem Şampiyonlar Liginde gerektiği saygıyı görecektir. Kendimi burada iyi hissediyorum çok iyi bir ortam var. Tarafatar çok önemli. Size maç kazandırır, zor zamanınızda yanınızda olur. Sene sonunda şampiyonluk kutlamasında herkesi dans ettireceğim.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır