Afrin'e gidecek Mehmetçik'e moral maçı

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere bölgeye gidecek Mehmetçik için moral maçı düzenledi.

Haberler 07.02.2018 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Görevlendirme yaplan Mardin Büyükehir Belediyesi, Türk Silahl Kuvvetlerince (TSK) Suriyenin kuzeybatsndaki Afrin bölgesinde balatlan Zeytin Dal Harekatna katlmak üzere bölgeye gidecek Mehmetçik için etkinlik düzenledi.

Yeniehir Mahallesinde bir spor kompleksindeki hal saha maçnda, belediye çalanlar ile Afrine gidecek l Jandarma Komutanlna bal Jandarma Özel Harekat Taburunda görevli askerlerin oluturduu takmlar maç yapt.

- nallah ordumuzun zaferi daim olacak

Belediye Bakan Vekili Vali Mustafa Yamann da izledii maçta, vatandalar ellerinde Türk bayraklar ile hem sahadaki hem de Afrindeki Mehmetçike tezahüratta bulundu.

Vali Yaman yapt açklamada, Mardin l Jandarma Komutanlndaki Jandarma Özel Harekat Taburunun Afrinde görev alacan aktararak, Mehmetçikin moralini yükseltecek etkinlikler yapyoruz. Bugün de maç organizasyonu yaptk. Mardinliler olarak askerimizin yanndayz. Dualarmz onlarla. nallah ordumuzun zaferi daim olacak. dedi.

zleyicilerden Duygu Batur ise harekat gönülden desteklediklerini belirterek, Mehmetçikin yannda olduumuzu göstermek için maç izlemeye geldik. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git