'Afyon' yutma, kaymak ye

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta geçen hafta küme düşme potasına inen Kayapınar Belediyespor, ligde kalma şansı pamuk ipliğine bağlı Afyonkarahisarspor’la deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Haberler 15.04.2012 - 12:57 Son Güncelleme : 15.04.2012 - 12:57

Yeşil-Sarılı takım, 2 haftalık yenilgisi serisinden sonra 3 puan alıp ligde kalma şansını son 4 haftaya taşımanın hesaplarını yaparken,olası bir puan kaybında büyük bir riskin altına girecek.

Sakat ve cezalısı olmayan Kayapınar Belediyespor, bugün 3 puan almak isterken aynı zamanda ligde kalma yolundaki önemli rakibi Ankara Demirsporun da Aydınspora deplasmanda takılmasını bekleyecek.

Afyon Atatürk Stadında saat 14.30da başlayacak maçı Kayseriden Hacı Mehmet Şimşek yönetecek. Şimşekin yardımcıları Mehmet Küçük (Kayseri) ve Eser Eti (Niğde), 4.hakem ise Özer Velioğlu (Niğde).

ERGANİNİN RAKİBİ ORHANGAZİSPOR Öte yandan mücadele ettiği 2.Gruptan BALe düşmesi haftalar önce kesinleşen Erganispor isae sahasında ,kümede kalma hesapları yapan Bursa Orhangazisporu ağırlıyor.

Ergani İlçe Stadındaki mücadelenin başlama saati 14.30. Zonguldaktan Evren Atışın düdük çalacağı maçta Kamil Turan (Sakarya) ve İbrahim Çorbacı (Karabük) yardımcı hakemlik yapacak. Maçın 4.hakemi de Zonguldaktan Serkan Keleş olarak açıklandı.

Ana Sayfaya Git