Ağabey gitti, kardeş kaldı !

Amedspor yönetimi, Anagold 24Erzincanspor’la oynanan maçta kendi aralarında kavga ettikleri için kadro dışı bıraktığı futbolculardan Mehmet Sıddık İstemi ve Kurtuluş Yurt ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Aynı olaya karıştığı için kadro dışı bırakılan Muhlis İstemi ise affedilerek kamp çalışmalarına dahil edildi.

Haberler 07.01.2022 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2.Lig Beyaz Grupta sezonun ilk yarsn ikinci srada tamamlayan Amedsporda maç srasnda birbirleriyle kavga eden 3 futbolcu ile ilgili karar belli oldu. Kardelerden Mehmet Sddk stemi ile yollar ayrld, Muhlis stemi affedildi. Kaleci Kurtulu Yurttan da kulüp bulmas istendi.

Amedspor yönetimi, futbolculardan Mücahit çakr ve çaatay Ylmaz ile de yollarn ayrd.

kinci yar hazrlklarn Antalyada kamp yaparak sürdüren Amedspor, 16 Ocakta balayacak ikinci yarnn ilk haftasnda Uaksporla yapaca maç için kente gelmeyerek Antalyadan Uaka geçecek.

Takviye çin Araylara Devam

Yönetimin takma takviye yapmak için transfer çalmalar da devam ediyor. Teknik heyetin baz mevkilere takviye yapmak için yönetime talepte bulunduu ve bir çok oyuncu ile temas kurulduu ifade edildi.

Kovid-19 testi pozitif çkt için tedavisi kamp dnda devam eden teknik direktör Aykan Atikin yokluunda takm çalmalarn yardmc antrenörler nezaretinde sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git