Akar: ‘’Spor Diyarbakır’ın tanıtımı için önemli bir fırsattır’’

Diyarbekir Spor Kulübüne yeni seçilen, Bilal Kadayıfçıoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Muhammed Akarı Ziyaret etti.

Haberler 26.08.2017 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadayfçolunu ve Yönetim kurulu üyelerini makamnda arlayan Akar, Sporun yaamn kendisi olduunu ve sporun ,Diyarbakrn tantm için Sporun önemli bir frsat olduunu belirtti.

DYARBEKRSPOR YÖNETM

Diyarbekir Sporun, Diyarbakr da baarl sporcu yetitirme arzusunda kurulan bir kulüp olduunu ifade eden Akar, AK Parti Sporu çok önemsiyor bunun için Gençlik ve Spor Bakanln kurdu. Bizler sporcularmzn her zaman yanndayz bütün spor dallarna her zaman destek olacaz Diyarbakrda birden çok futbol takmn ulusal liglerde Diyarbakr temsil etmesi ve baarlar elde etmeleri ehrimiz için gayet olumlu sonuçlar douruyor.Desteimiz her zaman sizinle olacaktr bundan sonra ki süreçte baarlarnzn devamn dilerim .dedi

Kadayfçolu, Bundan sonraki süreçte hedeflerinin daha çok çalarak bir üst lige çkmak olduunu ve Diyarbakr en iyi ekilde temsil etmek istediklerini belirterek kendilerini kabul eden Akara teekkür etti. Kadayfçolu, üzerinde Muhammed Akar yazan 21 numaral Diyarbekr spor formasn hediye etti.

Ana Sayfaya Git