Akçakmak milli takımda

Diyarbakır Bilfen Okulları’nın tam burslu eğitimle okuttuğu karate sporcusu Zeynep Akçakmak,Balkan üçüncüsü olarak milli takıma seçildi. Okul Yönetim Kurulu Başkanı Karakoç,”Ülkemiz ve kentimiz adına kazanılan bu başarıdan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Haberler 24.05.2017 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin ev sahiplii yapt 22. çocuklar Balkan Karate ampiyonasnda Diyarbakr rüzgar esti.

Kayapnar Halk Eitim Merkezi lisansl sporcusu Diyarbakr Bilfen Okullar örencisi Zeynep Akçakmak Antalyada düzenlenen Minikler-Yldzlar Türkiye Karate ampiyonasnda elde ettii üçüncülükten sonra Milli Takma girmeye hak kazand. 19-21 Mays tarihleri arasnda stanbulda düzenlenen Balkan Karate ampiyonasnda Milli Takm adna Yldz Bayanlar 44 kiloda mücadele eden Zeynep Akçakmak, zorlu rakiplerini geride brakarak kürsüye çkmay baard.

KARAKOçTAN KUTLAMA MESAJI

lk defa katld Balkan Karate ampiyonasn madalya ile tamamlayan Zeynep, bu baarnn kendisini çok sevindirdiini dile getirirken ,antrenörleri Mehmet Yazar, Aye Meryem Yazar ve Ahmet Yazara kendisine verdikleri destek için teekkür etti.

Akçakmak, 26-28 Mays tarihleri arasnda Elazda düzenlenecek olan Okullararas Türkiye Finallerinde de madalya ile dönmeyi hedeflediini belirtti. Diyarbakr Bilfen Okullarnda burslu olarak eitimine devam eden Zeynep, Bilfen Okullar Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç ve Beden Eitimi Öretmeni Nurhayat Atee desteklerinden dolay teekkür etti.

Diyarbakr Bilfen Okullar ve Karakoç Grup Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç,elde edilen baarnn hem Diyarbakr hem de Türkiye adna gurur verici olduuna dikkat çekerek Zeynep Akçakmak ve antrenörlerini kutlad.

Ana Sayfaya Git