Akhisarspor pes etmiyor

Spor Toto Süper Lig'deki 7'nci sezonunda tarihinin en kötü dönemini yaşayıp aylardır düşme hattında son sıraya demir atan Akhisarspor, Ege derbisinde alt sıralardaki rakiplerinden Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerken, erken pes etmeyeceğini de gösterdi.

Haberler 09.04.2019 - 15:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde 19uncu haftada çaykur Rizespora 3-1 yenilerek son sraya gerileyen yeil-siyahl ekip, Göztepe galibiyetiyle 9 maç sonra dipten kurtuldu. Son 7 haftaya 24 puanla 17nci srada giren Akigo, kurtulu barajyla arasndaki puan farkn da 4e indirdi. Haftaya 22 puanla son sraya gerileyen Büyükehir Belediye Erzurumspora konuk olacak Akhisar, rakibini de yendii takdirde kurtulu ateini yakacak.

PES ETMYORLAR

Ligde Göztepe deplasmanna kadar bu sezon d sahada yalnz 1 galibiyet alabilen Akhisar, ansszln da krd. Süper Ligde en son deplasman galibiyetini 11 Aralk 2018de Antalyasporu 2-1 yenerek alan Akhisarspor, 6 deplasman bo geçtikten sonra 3 puanla tant. Bornova Stadnda 88inci dakikada Elvis Manunun müthi asistinde Barbosann golü, takmlarna tribünde müthi destek veren taraftarlara bayram sevinci yaatt. Ligde milli maçlar ve yerel seçim arasndan önce Kasmpaaya önde olmasna ramen son anlarda yedii gollerle 3-2 malup olduktan sonra önce Türkiye Kupasnda Ümraniyesporu d sahada yenip final kapsn aralayan Akhisara ardndan gelen Göztepe galibiyeti büyük moral oldu.

Ana Sayfaya Git