"Aklımda milli takım değil, Gaziantepspor var"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Muhammed İldiz, Avusturya Milli Takımı teknik heyetinin kendisiyle ilgilendiğini ancak şu an için aklında milli takımın değil ligde sıkıntılı bir süreçten geçen kırmızı-siyahlı ekibin bulunduğunu söyledi.

Haberler 10.02.2017 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alman ekiplerinden Nürnbergden 2013-2014 sezonunun ara transfer döneminde Gaziantepspora transfer olan Viyana doumlu orta saha oyuncusu, Avusturya Milli Takm yetkililerinin de dikkatini çekti. Daha önce Avusturyann 19 Ya Alt Milli Takmnda ter döken Muhammed, AA muhabirine açklamalarda bulundu.

Avusturya Milli Takm teknik heyeti tarafndan takip edildiini dile getiren 25 yandaki futbolcu, Avusturya Milli Takmnn teknik heyeti, baz maçlarm izlemi. Böyle bir gelime beni sevindirdi ama u an aklmda baka eyler var. Neticede milli takm her oyuncunun hayalidir. Takm olarak çok skntl bir süreçten geçiyoruz. Lige odaklanp çka geçmeliyiz. O yüzden aklmda milli takm deil, Gaziantepspor var. ifadelerini kulland.

- Gelin birlik olalm

Muhammed ldiz, Gaziantepsporun bundan sonra Süper Ligde çkaca her maçn birbirinden deerli olduunu dile getirdi.

Takm olarak her hafta final niteliindeki maçlar oynayacaklarn belirten Muhammed, Bu süreçte taraftara ihtiyacmz var. En azndan kendi sahamzda çkacamz maçlarda bizi yalnz brakmasnlar. Gelin birlik olalm. El ele verip, takmmzn ligde kalmas için terimizin son damlasna kadar mücadele edelim. Zorlu bir süreç var. Bunu ancak taraftarmzn destekleriyle aabiliriz. diye konutu.

- Uyuyamyoruz

Alnan her kötü sonucun ardndan taraftarn yaad üzüntüye dikkati çeken Muhammed, sözlerini öyle tamamlad:

Emin olun taraftarmz ne kadar üzülüyorsa biz de o kadar üzülüyoruz. Biz de bu geminin içindeyiz. Belki baz insanlar, Siz futbolcusunuz, çeker gidersiniz diye düünüyor ama hiçbir ey dardan görüldüü gibi deil. Biz de aclar çekiyoruz, her malubiyetten sonra biz de uyuyamyoruz, evimizde çocuumuzu sevemiyoruz. Antalyaspor maçnda 3-0 yenildikten sonra uyuyamamtm. Takm yeniliyorsa hepimiz zarar görüyoruz. Zarar görmemek için tüm yan etkenleri, küskünlükleri, krgnlklar bir kenara brakp kendimiz için, birbirimiz için kenetlenmemiz lazm. Bu bilinçle yola çkarsak Allahn izniyle baarl oluruz.

Ana Sayfaya Git