Aktepe: ‘’kupa’da yanımızda olun’’

Amedspor Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter Nesih Aktepe Ziraat Türkiye Kupasında yarın Seyrantepe spor kompleksinde saat 13:00’da Keçiören gücü ile oynanacak olan gruplara kalma yolunda ki kritik maç için taraftarlardan maça gelip destek vermelerini istediklerini, bilet fiyatlarını Kupa maçına özel 5 TL’ye çektiklerini söyledi.

Haberler 25.10.2016 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aktepe ligde malup ettikleri Keçiören gücünü Ziraat Türkiye Kupasnda da malup edip gruplara kalmak istediklerini ve amaçlarna ulama yolunda yarn ki maçta taraftar desteine ihtiyaç duyduklarn belirtti.

TRBÜNLER SMLENDRLD, BLETLER 5 TL

Aktepe yapt açklamada öyle dedi: Geçen hafta sonu grubumuzda lider olan Keçiören gücünü iyi bir oyun sonras malup lider ile arada ki puan farkn 2ye düürdük. yi oyunumuzun yannda muhteem taraftarmzn desteini de yanmzda fazlasyla hissettik, sahada oyuncularmz, tribünde taraftarlarmzla bir bütün olarak gerçekten tek güç olduk. Hepsine çok teekkür ediyorum. Yarn saat 13.00da balayacak maçta ligde malup ettiimiz Keçiören gücünü Ziraat Türkiye Kupasnda da malup edip gruplara kalmak istiyoruz. Telafisi olmayan, yendiimizde Ziraat Türkiye Kupasnda gruplara kalacamz çok önemli bir maça çkacaz, amacmza ulama yolunda yarn ki maçta her zamankinden çok taraftar desteine ihtiyacmz olacak, bu maçn hafta içi maç olmasndan kaynakl seyirci sknts yaamamak adna ve taraftarmza kolaylk salamak için deitirdiimiz bilet fiyatlarmz aa çektik ve bu maça özel bütün tribünleri 5 TL yaptk, ayrca taraftarmzn daha konforlu maç izlemeleri açsndan da bir takm tribün düzenlemelerine de baladk, tribünlerimizi bu maçla birlikte isim vererek kullanmaya balyoruz. Maraton olan tribünü BEN SEN, Kale Arkas olan tribünü HEVSEL ve Kapal olan tribünü DCLE olarak isimlendirmenin yan sra yapacamz ek tribün çalmalar da olacak ve taraftarlarmz daha rahat bir ekilde stadyuma gelip takmlarn destekleyebilecekler.

Ana Sayfaya Git