Alanyaspor deplasmanda üstün oyunu golle tamamlayamıyor

Aytemiz Alanyaspor 17'nci haftanın kapanış maçında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Turuncu yeşilliler, son 5 deplasman maçında üstün oynayan taraf olmasına rağmen hepsinden puansız döndü.

Haberler 09.01.2021 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aytemiz Alanyaspor bu sezon iyi giden performansnda son be deplasman maçnda istemedii sonuçlar ald. Bu maçlarda üstün oynayan taraf olmasna ramen bitirici atlar yapamayan ve malubiyetle ayrlan Akdeniz temsilcisi, son deplaman maç olan Fenerbahçe karsnda da yüzde 70 oyun üstünlüüyle oynamasna ramen 2-1 malup oldu.

KASIMPAA MAçINA ODAKLANDILAR

Güçlü kadrosu ve baarl oyununa ramen istedii sonuçlar alamayan Alanyaspor, son 8 maçn yalnzca 2sinden galibiyetle ayrld. Bir maçta da puanlar rakibiyle bölümek zorunda kald. Puan ald maçlarn tamamn evinde oynayan Akdeniz temsilcisi, son haftalarda ald sonuçlarn ardndan 30 puanla 4üncü sraya kadar geriledi. ampiyonluk yarnda kalmak isteyen turuncu yeilliler, bu nedenle pazartesi günü evinde oynayaca Kasmpaa maçndan galibiyetle ayrlmak istiyor. Alanyaspor, kulüp tesislerinde yapaca idmanla Kasmpaa karlamasnn çalmalarna balayacak.

ALANYA SAVUNMASINI GEçMEK ZOR

Maç boyunca üstün bir oyun ortaya koymasna ramen son vurular yapamayan Alanyaspor, son haftalarda deplasmanda alnan kötü sonuçlara çözüm bulmak için çalmalarn sürdürüyor. Ara transfer döneminin de balamasyla kadrosunu daha da güçlendirmesi beklenen Alanyaspor, ligi en iyi yerde bitirmek için çalyor. Yakn rakiplerinden Galatasaray ile att ve yedii goller eit olan turuncu yeilliler, halen sar krmzl ekiple birlikte 14 golle en az gol yiyen takm konumunda. 28 golle de ligin en çok gol atan 4üncü takm olan Akdeniz temsilcisinin 3 maç hariç tüm maçlarnda en fazla 3 gol kaydedildi. Geride kalan 17 haftada 7 maçta kalesinde hiç gol görmeyen Alanyaspor bu maçlarn tamamn kazand. Bu sezon en farkl galibiyetini Ataka Hatayspora kar evinde 6-0 ile alan turuncu yeilli takm, bunun dnda en farkl skorunu 16nc haftada yine evinde 3-0 ile Medipol Baakehire kar ald. Kalesini genellikle gole kapatan ve zor gol yiyen Akdeniz temsilcisinin en fazla gol gördüü ve malup olduu Gaziantep Futbol Kulübü maç oldu. Rakibine 3-1 malup olan Alanyaspor, bu karlama haricinde kalesinde bu sezon sadece Fenerbahçe ve Gençlerbirlii maçlarnda 2 gol gördü.

Ana Sayfaya Git