Alanyaspor'da hedef UEFA Avrupa Ligi

Aytemiz Alanyaspor'da koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından oyuncular bireysel olarak hazırlıklarını sürdürüyor. Liglerin yeniden başlaması sonrasında, Alanyaspor'u zorlu 8 haftalık fikstür bekliyor. UEFA Avrupa Ligi hedefi olan Akdeniz temsilcisi ilk yarıda 11 puan topladığı 8 rakibiyle zorlu mücadeleye girişecek.

Haberler 20.04.2020 - 23:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Koronavirüs nedeniyle dünyadaki dier ligler gibi Türkiyede de Süper Lig dahil tüm ligler ertelendi. 20 Martta erteleme kararnn verilmesi sonras Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor da antrenmanlarna ara vererek futbolcularndan ehirden ayrlmamalarn ve evlerinde ya da kulüp tesislerinde bireysel antrenman yapmalarn istedi.

SON 8 MAçIN 5 DEPLASMAN

Aytemiz Alanyasporun ligin yeniden balamas halinde UEFA Avrupa Ligine gidebilmesi için zorlu 8 rakibini geçmesi gerekiyor. Geride kalan 26 haftada baarl bir grafik çizen turuncu yeilli takm, ligde 43 puanla 6nc srada yer alyor. Son 8 maçn 5ini deplasmanda oynayacak Alanyasporun, evinde sadece son 3 maç kald. Alanyaspor son 8 maçnda srasyla Medipol Baakehir (d), Trabzonspor, Göztepe (d), MKE Ankaragücü (d), Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor (d), Yukatel Denizlispor ve ttifak Holding Konyaspor (d) ile karlaacak.

MALUBYETLER TEK GOLLE, GALBYETLER 5 GOLLE GELD

Zorlu rakiplere kar oynayacak Alanyaspor, ilk yarda bu 8 rakibinden toplam 11 puan toplad. Rakiplerinden sadece Trabzonspor, Göztepe ve Galatasaraya malup olan Akdeniz temsilcisi üç rakibine de 1-0lk skorla boyun edi.

Öte yandan, Baakehir ve Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Alanyaspor, MKE Ankaragücünü 5-0, Denizlisporu 5-1 ve Konyasporu 2-1lik skorla malup etti.

SON 8 MAçIN EN GOLCÜSÜ CAMPOS

Aytemiz Alanyaspor sadece galip geldii maçlarda gol atarken, bu karlamalarda toplam 12 gol kaydetti. Bu gollerin 4ünü Djalma Campos, 3ünü Papiss Cisse, 2er tanesini Tasos Bakasetas, Welinton De Souza ve birini de Onur Bulut atarken, Campos Ankaragücü maçnda hat trick yapt.

Alanyasporun ligde kalan maçlarnn ilk ikisi, ligin ilk iki srasndaki takmlara kar. Önce liderlik için rakiplerini zorlayan Baakehire konuk olacak Akdeniz temsilcisi sonraki hafta lider Trabzonsporu evinde arlayacak.

Ana Sayfaya Git