Alanyaspor'dan "Kural hatası" açıklaması

Fenerbahçe'de son dakika... Alanyaspor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor-Fenerbahçe mücadelesiyle ilgili yapılan tartışmalarla ilgili bir açıklamada bulundu. Alanyaspor yönetimi yaptığı yazılı açıklamada TFF'ye de mesaj yolladı.

Haberler 20.09.2019 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alanyaspor - Fenerbahçe maçnn tartmalar sürüyor. Alanyaspor kulübü yapt yazl açklama ile Fenerbahçenin TFFye yapt itiraz deerlendirdi. Alanyaspor kulübünden yaplan açklamada, Fenerbahçenin böyle bir bavuruda bulunacana ihtimal vermediimiz için sessiz kalmtk. Atlan gollerin tertemiz oldupuna ve kararn bu yönde olacana inancmz tamdr denildi.

Alanyasporun Fenerbahçe maç ile ilgili açklamas öyle:

Bahçeehir Okullar Stadyumunda 16 Eylül 2019 tarihinde yaananlar Türk spor kamuoyu tarafndn göz ucuyla deil olanca açklyla takip edilmitir. Bu konu hakknda u ana kadar açklama yapmamamzn sebebi, Türk futbolunun asrlk çnar Fenerbahçe Spor Kulübünün böyle bir bavuru yapacana ihtimal vermememizden kaynaklanmaktayd.

Maçtan sonra tüm spor otoritelerinin ortak kanaati, bahse konu iki golün de futbol oyun kurallar dahilinde ve tertemiz olduu yönündeydi. Bu sürecin sonunda Türkiye Futbol Federasyonunun, Merkez Hakem Kurulu Bakan sayn Zekeriya Alpin de maç sonu açklad üzere herhangi bir kural hatas bulunmad yönünde karar vereceine inancmz tamdr. Kamuoyuna sayglarmzla.

Ana Sayfaya Git