ALBAY MI KERİMOĞLU MU

18 ayda 7 teknik adamla çalışarak tarihe geçen Çetin Sümer, 8.teknik adam için iki isimde yoğunlaştı. Sümer’in yeni hocası Ercan Albay ve Tolgay Kerimoğlu’dan biri olacak.

Haberler 01.01.2011 - 00:00 Son Güncelleme : 19.03.2024 - 20:19

AĞIRLIK ERCAN ALBAYDA

Diyarbakırspor tarihinin en fazla teknik adam değiştiren ve futbolcu transferi yapan başkanı olarak ünlenen çetin Sümer, Engin Korukırın ayrılmasından sonra başladığı teknik direktör arayışlarında sona yaklaştı. Uzun bir aradan sonra Ankaradan Diyarbakıra dönen çetin Sümer, dün Ali Gaffar Okkan Tesislerinde bazı yöneticiler ve Genel Menajer Ömer çakmakla bir araya geldi. çok uğraşmasına rağmen Engin Korukırı istifa kararından vazgeçiremeyen Sümerin bunun üzerine iki teknik adamda yoğunlaştığı öğrenildi. Menajerlerin önerdiği teknik adam ve futbolcularda karar kılmasıyla ustalığını kanıtlayan (!) Sümer, Adanaspor, Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor başta olmak üzere bir çok takımı çalıştıran 56 yaşındaki Ercan Albay ile 2.Lig B ve 3.Lig ekiplerinde görev yapan, başarılarından çok Tugay Kerimoğlunun ağabeyi olduğu için tanınan Tolgay Kerimoğludan birinde karar kılacak. Ağırlığın Albay olduğu ve yeni teknik direktörün bugün belli olacağı kaydedildi.

KAMP BAŞLAYABİLECEK Mİ?

İş adamı Fadıl Akgündüzün masraflarını karşıladığı Antalyadaki kampın bugün başlaması bekleniyor. Sümer ve menajer Ömer çakmakın kampa gelmeleri için dün futbolcuları telefonla aradığı ancak bir çok futbolcunun artık verilen sözlere inanmıyoruz. Paramız ödenmeden gelmeyiz diyerek olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

Menajer Ömer çakmak ve çalışanların bugün Antalyaya gideceği, futbolcuların gelmesi halinde yeni teknik direktör belli olana kadar çalışmaların çakmak tarafından yürütüleceği iddia edildi.

Bu arada serbest kalmak için TFFye başvuran futbolcu sayısının 8i bulduğu, bu futbolcuların Bank Asya 1.Lig ve 2.Lig ekipleriyle görüştüğü kaydedildi.

Ana Sayfaya Git