Ali Koç: "Her şey bizim elimizdeydi çok yazık oldu"

Fenerbahçe'nin 2-3 Haziran tarihlerinde düzenlenecek kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Koç, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği söyleşiye katılmak için geldiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde olaylı derbiyle ilgili yorum yaptı.

Haberler 21.04.2018 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Söylei öncesi Herodot Kültür Merkezindeki kokteylde Dernek Bakan Mert Sayn ve yönetim kurulu üyeleri tarafndan karlanan Koç, dün Ziraat Türkiye Kupasnda oynanp 57nci dakikada çkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe-Beikta derbisiyle ilgili, Her ey bizim elimizdeydi, yazk oldu. Bunu hak etmedik. Bugün buradaki toplanty iptal etmek isterdim, konumak istemiyorum. çok titiz ve yanl hareket etmeden davranmak zorundayz dedi.

FAZLA BREY SÖYLEYECEK DURUMDA DELM

Ali Koçun derbide yaanan olumsuzluklar nedeniyle toplantya katlmak istemedii, danmanlaryla yapt görüme sonras Marmaris, stanbul, çanakkale, zmir, Ankara, Denizli ve Aydndan gelen üyeler olduu için bu kararndan vazgeçtii örenildi. Yaklak 200 Fenerbahçeli üyenin ellerinde sar-lacivertli bayraklar ve Fenerbahçe Maryla karlad Koç, herkesin elini skp, hal hatr sordu. Kokteylde sanatç Selçuk Alagözün yazp besteledii söz ve müziini yapt Fenerbahçe 100. yl Marnn CDsi, Koça hediye edildi. Koçun olayl derbi nedeniyle çok gergin ve üzüntülü olduu görüldü. Fenerbahçelilerin sorularn yantlayan, kendisine derbi gerginlii de sorulan Koç, Fazla birey söyleyecek durumda deilim diye konutu.

DÜN AKAMK MAçIN YANSIMALARI çOK FAZLA YERLERE çEKLECEK

Ali Koç, olaylarla ilgili, Her ey bizim elimizdeydi. Yazk oldu, bunu hak etmedik. Bugün toplanty iptal etmek isterdim, konumak istemiyorum. çok titiz ve yanl hareket etmeden davranmak zorundayz. çünkü dün akamki maçn yansmalar çok fazla yerlere çekilecek. Buna prim vermemek gerekir. En çok soukkanl, mantkl ve sakin olduumuz bir dönem. Kim acele eder konuursa, yanl yapar. Bu nedenle bugünkü toplanty da iptal etmek istiyordum. Ama çok deerli üyelerimiz, çok uzun yollardan geldiler. Bu nedenle toplantya katlp, ksa bir konuma yapp dönmek istiyorum. Mümkünse de üyelerimizden bu konu üzerinde yanl yorumlar yaplmamasn rica ediyorum eklinde konutu.

Üyelerin yanlarnda getirdii atk, forma ve bayraklalar imzalayan Koç, dernek üyeleriyle otelden ayrld.

Ana Sayfaya Git