Ali Koç’tan TFF Başkanı Büyükekşi’ye; “2 telefonunda da ByLock çıkan Büyükekşi bizim milli değerlerimizi sorgulayamaz!”

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, "En güvenilmez kurum TFF'dir. Belki de en güvenilmez sektör de Türkiye'deki futbol sektörüdür." dedi.

Haberler 03.05.2024 - 16:44 Son Güncelleme : 03.05.2024 - 17:03

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç gündemi değerlendirdi.

Koçun konuşmasından notlar ise şöyle;

Durup dururken imza süreci başlamadı. Herkes memnun mesut, dünya tozpembe, kimse şikyet etmiyor, boş vaktimiz var gidip imza toplayalım denmedi.

Futbol sektörünün nasıl son derece ilginç, garip, kindar ve günü kurtarmak için yalan söyleyen bir insanın elinde olduğunu sizlere anlatmaya çalışacağım. Biz artık kendimizi savunmaktan bıktık. Riyadda ihaleyi bize çıkardılar.

EN GÜVENİLMEZ KURUM TFFDİR!

En güvenilmez kurum TFFdir. Belki de en güvenilmez sektör de Türkiyedeki futbol sektörüdür. Hakemlik yazboz tahtasına döndü. Hakemlik müessesi yerle bir edildi. 21 ayda hakemlik müessesinde ne kadar çok uygulamalar, sistemler denenip, vazgeçildiğini görüyoruz.

Kindar TFF başkanımızın Galatasaray ile arasında garip bir ilişki var.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra Fenerbahçeli oyunculara ağır ceza vermek için raporlar değiştirildi ama cesaret edemedi. Oyuncularımıza 4-5 maç ceza verilecekti.

İmza sürecini anlattım. Biz imza sürecinde işin başı değiliz. Biz işin içindeyiz. İmzamızı verdik. Eğer işin içinde olmasak riyakarlık olurdu. Biz zaten istifa etmesi gerektiğini Ocakta söyledik. Biz bunlar yüzünden Süper Kupamızı çöpe attık.

1 Mayısta bir açıklama yapmış olacak iş değil, skandal bir açıklama. Bu açıklamaya ve hafta içinde yaptığı açıklamalara göre Türk futbolunda ortam tozpembe.

136 tane noter tasdikli ihtarname var. Burada 10 küsur Süper Lig kulübü var, onlarca alt lig ekibi var.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git