Allahyar Sayyadmanesh: Bu camiayı mutlu edeceğime inanıyorum

Allahyar Sayyadmanesh, "Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu bir kez daha gördüm. Fenerbahçe kulübü her anlamda çok farklı. Tesisleri, taraftarı, camiası, futbolcuya bakış açısı" dedi. Fenerbahçe'nin yeni transferi İranlı Allahyar Sayyadmanesh, sarı-lacivertli ekibin Topuk Yaylası'nda devam eden hazırlık kampında değerlendirmelerde bulundu.

Haberler 09.07.2019 - 11:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçenin büyük bir tarih ve hikayeye sahip olduunu belirten Allahyar, Öncelikle burada olmaktan, genç yata bu renkler için mücadele etme ansna sahip olmaktan çok mutluyum. u anda bir uyum süreci geçiriyorum. Teknik direktörümüz Ersun Yanal, teknik ekibimiz ve takm arkadalarm bu süreci kolaylatrmak için ellerinden geleni yapyorlar. lk yurtd deneyimimi Fenerbahçede yayorum. Elimden gelenin en fazlasn vereceime, bu camiay mutlu edeceime inanyorum. eklinde konutu.

FENERBAHçE TARAFTARLARININ KULÜBÜNE NE KADAR BALI OLDUUNU DUYMUTUM

Fenerbahçeye transfer olmadan önce sar-lacivertli taraftarlarn takmlarna olan balln duyduunu söyleyen Sayyadmanesh, Topuk Yaylasndaki kampa katldm ilk günden beri taraftarlarmzn inanlmaz bir ilgisi var. Her gün bizi desteklemeye geliyorlar ve bizi yalnz brakmyorlar. Türkiyeye gelmeden önce Fenerbahçe taraftarlarnn kulübüne ne kadar bal olduunu duymutum. Ancak imdi bu çat altnda Fenerbahçenin ne kadar büyük bir camia olduunu bir kez daha gördüm. Fenerbahçe kulübü her anlamda çok farkl. Tesisleri, taraftar, camias, futbolcuya bak açs ifadelerini kulland.

EN BÜYÜK MOTVASYON TARAFTARLARIMIZIN DESTE OLACAK

Sezon boyunca taraftar desteinin kendileri için büyük motivasyon kayna olacan vurgulayan genç golcü, Pazar günü binlerce taraftarmz bizi desteklemeye geldi. nanlmaz bir görüntü ortaya çkt. Gözlerindeki sevgi, heyecan ve ball gördüm. Özellikle dün taraftarlarmzn sevgisi muhteemdi. Benim için özel pankartlar hazrlamlard, bu büyük aileyi mutlu etmek için sahada en iyisini sergileyeceime dair kimsenin üphesi olmasn. Dün bir kez daha anladm ki, Biz Fenerbahçeyiz. Sezon boyunca bizim için en büyük motivasyon taraftarlarmzn destei olacak diye konutu.

Taraftarla bulumak için sabrszlandn ifade eden Allahyar Sayyadmanesh, Sezonun ilk maçnda Kadköyde sahaya çkmay ve taraftarlarmzla bulumay dört gözle bekliyorum. Bunun için imdiden çok heyecanlym dedi.

Ana Sayfaya Git