Alpaslana yol verildi

Diyarbekirspor, kendi sahasında aldığı 2-1’lik Bucaspor 1928 yenilgisinin ardında teknik direktör Mehmet Erdal Alpaslan ile yollarını ayırdı.

Haberler 29.09.2020 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Maçn ardnda Alpaslan ile görüerek istifasn istediklerini belirten Diyarbekirspor 2. Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, erken kan deiikliinin takma yarar salayacana inandklar için böyle bir karar aldklarn söyledi. Avar, kinci haftada böyle bir deiiklie gitmek istemezdik. Uzun süreli çalp baary yakalamak isterdik. Ancak bu ekilde baarl olacana inanmadmz için kendisiyle görüüp karlkl anlaarak yollarmz ayrdk. Bundan sonraki yaantsnda hocamza baarlar diliyoruz. Diyarbekirsporu hedefe ulatracak iyi bir teknik direktörle anlamak için araylarmz sürüyor. En ksa zamanda bu sorunu çözüme kavuturacaz. Yenilgiye çok üzüldük ancak lig uzun maraton ve bunu telafi etme ansmz var dedi.

YÖNETME TAKVYELER YAPILDI

Avar, yönetimde de deiiklie giderek baz isimleri yönetim kuruluna aldklarn söyledi. Mahsun Melikolunun asbakan, Selim Karakan dileri sorumlusu olarak görev yapacan belirten Avar, yönetim olarak bütünlük içerisinde çalarak Diyarbekirsporu hak ettii yere getirmeye çaltklarn ifade etti.

Ana Sayfaya Git