Altındağ güven tazeledi

Diyarbakır’da Futbol İl Temsilciliği seçimleri yapıldı.

Haberler 20.06.2019 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Futbol l Temsilcilii seçimi için, bir araya gelen Diyarbakrdaki Amatör Kulüp temsilcileri, tercihini ortaya koydu. Oylama sonucu, mevcut l Temsilcisi Mehmet Altnda ikinci kez seçilerek, güven tazeledi.

L TEMSLCL SEçM

Önceki gün, Büyükehir Belediyesine ait Sümerpark Resepsiyon salonunda Diyarbakrda bulunan merkez ilçe ve taradaki Amatör Spor Kulüpleri Temsilcileri bir araya gelerek, l Temsilcilii için oy kulland. Katlmn yüksek olduu ve zaman zaman gerginliklerin yaand seçimde, mevcut l Temsilcisi Mehmet Altnda ile hsan Kzl yart. Taraflarn ve katlmclardan baz temsilcilerin, futbol ve il temsilcilii çalmalar hakknda yapt konuma sonrasnda, seçime gidildi.

KNC KEZ ALTINDA

Yaplan oy says sonrasnda mevcut Bakan Altnda bir kez daha güven tazeleyerek, ezici bir çounlukta ikinci kez bakanla seçilmi oldu. 61 geçerli oyun 41ini Altnda, 19unu da hsan Kzl ald. Altnda, seçim sonras kendisine destek veren vermeyen, katlm gösteren tüm spor kulüpleri temsilcilerine teekkür etti. Altnda, Diyarbakrda futbolun gelimeleri ve daha yaygn bir hale gelmesi için, çaba sarf edeceklerini, kollektif bir ibirliine önem vereceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git