Altındağ’da futbol turnuvası!

Altındağ Sosyal Tesisleri, 28 köy arasında düzenlenen "futbol turnuvasına" ev sahipliği yaptı.

Haberler 06.05.2019 - 11:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda KÖY-DER tarafndan Yeniehir ilçesine bal 28 köy arasnda düzenlenen futbol turnuvas renkli görüntülere sahne oldu. Altnda Dinlenme Tesislerindeki hal saha kompleksinde düzenlenen turnuvann final maç sonras kupay Basrafsporu 5-4 yenen Kurdikspor ald.

FUTBOL TURNUVASI

KÖYDER tarafndan Yeniehir ilçesindeki köyler arasnda kaynamay salamak amacyla bu yl 3üncüsü düzenlenen futbol turnuvas heyecann doruk noktaya ulat ancak centilmenliin kazand bir spor ölenine dönütü. lçeye bal 28 köy takmnn yart turnuvann final maçnda Basrafspor ve Kurdikspor kar karya geldi. Yüzlerce taraftarn da izledii final maç çekimeli görüntülere sahne olurken, turnuvann galibi Basrafsporu 5-4 yenen Kurdikspor oldu.

Kurdk Spor Teknik Direktörü Feremez çokyaar, bu maçn kardelik maç olduunu belirterek, bu organizasyonu yapan Köyder çelikevler Temsilciliine teekkürlerini iletti.

MAçLAR SALIKLI GEçT

çokyaar, Yaklak 3 yldr Köy-Der olarak bu turnuva düzenleniyor ve bizler düzenli olarak katldk. Kardelerimiz hakikaten güzel bir organizasyon oluturmular. 28 tane takm bu turnuvaya katld ve tüm takmlar arasnda, özellikle futboldan öte kardelik babnda gerçekleen maçta kardelerimiz, itinayla maçlarn salkl geçmesi, sakatlanmalarn olumamas için itina gösterdiler. dedi.

Turnuvann köylülerce çok güzel karlandn söyleyen çokyaar, Maçlarmz 3üncü lig rabeti görüyor. Bu tür organizasyonlarn devamnn Köy-Der tarafndan yaplmasn istiyoruz. Tüm insanlar ve köyler arasnda kaynamaya neden oluyor. Gençlerin uyuturucu gibi zararl maddelere bulamamas için mükemmel bir organizasyondu, devamn diliyoruz. Köy-Dere de çok teekkür ediyoruz. Basrafspor ve Kurdksporun final maçnn salkl, kazasz-belasz olmas ve sporcularn birbirlerine kardeçe muamelesi ayriyeten bir güzellik. ifadelerini kulland.

TURNUVADAK BAARI

Köy-Der Bakan Muhammed Nur anl, Bu turnuvay uzun zamandan beridir düzenliyoruz. 28 köyümüz katld, Allah kendilerinden raz olsun. Köy-Der çelikevler Temsilciliimiz tarafndan yapld. Elhamdülillah güzel geçti turnuvamz. Emei geçen tüm arkadalarmzdan Allah raz olsun. Özellikle spor kaptanlarmza teekkür ederim. Final maçna Kurdkspor ile Basrafspor kalmt. Bunlardan Kurdkspor 5-4 skoru ile kupay almaya hak kazand, kendilerini tebrik ediyorum. eklinde konutu.

Basraf Köy Muhtar, bunun bir kardelik maç olduunu belirterek her iki takma da baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git