Altınordu Erdoğan'a 1 milyon euro fiyat biçti

Türkiye 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, gösterdiği başarılı performansla Süper Lig ekiplerinin dikkatini çeken oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt'un bonservis ücretini 1 milyon Euro olarak belirledi.

Haberler 19.06.2017 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligden Kasmpaann transfer etmek istedii gurbetçi oyuncu ile Kardemir Karabükspor ve Aytemiz Alanyasporun da ilgilendii örenildi. Altnordunun 2014te Almanya 3üncü Lig ekibi MSV Duisburgdan transfer ettii Erdoan, son 3 sezon krmz lacivertli formay terletti. Sol kanatta görev alan 23 yandaki futbolcu geçen sezon 4 gol att. Altnordu ile 2018e kadar sözlemesi bulunan Erdoan önceki yllarda da Süper Lig ekipleriyle anlmasna ramen teknik heyetin raporuyla kadroda tutulmutu.

Öte yandan yönetim yarndan itibaren iç transfer görümelerine hz verip, sözlemeleri biten Arif, Sinan, Uur ve Serkanla mukavele yenilemek için dümeye basacak. Krmz lacivertliler, bu arada forvet oyuncusu Hasan Kabze ile yollarn ayrd. Kiralk oynayan Okan ise kulübü Gaziantep Büyükehir Belediyespora döndü. Yusuf Abdiolu ise dier teklifleri deerlendiriyor.

Ana Sayfaya Git