Altınordu'dan Trabzonspor'a tepki

Altınordu iki futbolcusunun Trabzonspor'a transferi üzerine açıklama yaptı. Kulüp, Trabzonspor'un transferlerde 'etik dışı' davrandığını iddia etti.

Haberler 21.06.2019 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altnordu Futbol Kulübü, Trabzonsporun kendilerinden ald futbolcular Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlnn transferiyle ilgili bir açklama yapt. Kulübün resmi internet sitesinden yaplan açklamada, Trabzonsporun transferleri etik d bir yöntemle gerçekletirdii ve Altnorduya haber verilmedii iddia edildi.

Açklamada, Trabzonsporun Türk futbolunun belki de sonunu hazrlayacak çok tehlikeli bir yol açtn ve öz kaynak sistemi dibine dinamit koyduu öne sürülerek, bu davrann kat üzerinde yasal olsa da toplumun yazl olmayan kurallarna uymadn belirtildi.

TRABZONSPORA TEPK

Açklamada, Kulübümüzü yok sayarak yaplan bu davran Aileler bize gelip çocuklarn Trabzonspora vermek istediler eklinde açklanacak kadar basit deildir. Üzerine basa basa belirtmek isteriz ki, bugünden itibaren, cebine 15-20 milyon TL koyacak bir çlgnn, yllarca emek verilen gençleri birer birer satn alamayacann garantisini kimse veremez denildi.

Ana Sayfaya Git