Altay'da Kappel golü unuttu

Spor Toto Süper Lig'de 11 haftadır galip gelemeyince düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1'e inen Altay'da Hollandalı sağ kanat oyuncusu Leandro Kappel, gol orucuna girdi. Bu sezon ilk kez Süper Lig deneyimi yaşayan 32 yaşındaki futbolcu, 3 puan yüzü göremedikleri son 11 maçta gol sevinci yaşayamadı. Bu sezon Göztepe ve Beşiktaş filelerini 1'er kez sarsan Kappel, daha çıktığı müsabakalarda rakip fileleri sarsamadı.

Haberler 24.12.2021 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligde 11 haftadr galip gelemeyince düme hattyla arasndaki puan fark 1e inen Altayda Hollandal sa kanat oyuncusu Leandro Kappel, gol orucuna girdi. Bu sezon ilk kez Süper Lig deneyimi yaayan 32 yandaki futbolcu, 3 puan yüzü göremedikleri son 11 maçta gol sevinci yaayamad. Bu sezon Göztepe ve Beikta filelerini 1er kez sarsan Kappel, daha çkt müsabakalarda rakip fileleri sarsamad.

Takmn bankolarndan biri olan Hollandal oyuncu, 18 maçn 17sinde ilk 11de ans bulurken, sadece önceki hafta ilk kez kesik yedii Giresunspor deplasmannda oyuna ikinci yarda girdi. Süratiyle rakip defans oyuncularn zor durumda bkaran Kappel, son vurularda etkisiz kald. Tecrübeli forvet fazla gol atamasa da yapt 5 asistle teselli buldu.

Öte yandan cumartesi günü Kasmpaaya konuk olacak Altayda stoper brahimin tedavisi sürüyor.

Ana Sayfaya Git