Altay'da Mustafa Denizli'nin hedefi Avrupa

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 18 yıl sonra döndükleri Süper Lig'de hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olacağını söyledi.

Haberler 11.08.2021 - 01:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 18 yl sonra döndükleri Süper Ligde hedeflerinin Avrupa kupalarna katlmak olacan söyledi. Alt ligden gelen takmlarn ilk yllarnda kümede kalma hedefiyle sezona baladn dile getiren Mustafa Denizli, Altay için böyle bir hedef olmaz. Altay yllardr bu ligde mücadele etmi, sempati toplam bir ekip. Altayn daha evvel benim zamanmda oynad Avrupa kupas maçlar vardr, bu sezon da hedef orasdr. Öncelikle hedef tutunmak deil, bu ligde fark yaratmaktr. Bunu yaratmak için çalacaz dedi.

Güçlü rakiplere kar zoru baarmak için görevde olduklarn ifade eden tecrübeli teknik adam, Futbolda her türlü sonucun olduunu da bilerek hareket ediyoruz. Önce rakibin deil bizim ne yapacamza çalp konsantre olmalyz. Yeni transferlerin bireysel oyun zekalar ve sosyal olarak ehre ve takma uyumlar düündüüm gibi çok fazla zaman almayacak. Gelmesini beklediimiz iki futbolcumuz var. Uzun dönem sonra ilk kez taraftarmzn önüne bir Süper Lig maçyla balyoruz. Balangçlar her zaman heyecan verici ve zordur diye konutu.

MOHAMMAD NADER GELD

Altay, d transferde ranl sol bek Mohammad Naderi ile el skt. Teknik direktör Mustafa Denizlinin raporuyla transfer edilen 24 yandaki savunmac siyah-beyazl takmla antrenmanlara balad. Son olarak randa Esteghlal FC formas giyen Naderi, geçen sezon 23 maçta 1 gol kaydetti. ranl defans oyuncusu Muhammad Naderi, Altayn kadrosuna katt 9uncu oyuncu oldu. Mohammad Naderinin randan takip ettii bir futbolcu olduunu belirten Mustafa Denizli, Önü son derece açk. ran Milli Takmnda görev yapan, alternatif pozisyonlarda kullanabileceim bir futbolcu. Altay bu transferden ciddi bir ekilde istifade edecek yorumu yapt.

ALTAY-GÖZTEPE REKABET çOK FARKLI

Süper Ligde bu sezon iki zmir ekibinin kar karya geleceinin hatrlatlmas üzerine Mustafa Denizli, Bu rekabet zmirin en güzel rekabetlerinden biriydi bizim zamanmzda. Son dönemlerde kesintiye uramt. Altay-Göztepe maçlarnn keyfi çok farkldr. Ülkemizi Fuar ehirleri Kupas, UEFA Kupas döneminde temsil etmi takmlardr. Süper Ligde uzun süre sonra bulumalar son derece sevindirici bir hadise dedi.

ALSANCAK STADI EVM SAYILIR

sminin verilmesinin gündemde olduu Alsancak Stadyumunda gençliinin geçtiini söyleyen Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Orada yattm, orada yedim, içtim, çaltm yllarca. Evim demekten daha doal bir ey olamaz. O dönem Süper Ligde 5 zmir takm vard. Hepsinin tesisi vard. Altayn evi hep Alsancak oldu. O yüzden Altayla özdelemi bir stadyum. Açlaca tarihi dört gözle bekliyoruz eklinde konutu.

AYRILIKLAR BZ DE ÜZÜYOR

Takmdan ayrlan futbolculara çok üzüldüünü ifade eden Denizli, Kadromuzun saysal olarak benim için yeterlilii, çalma düzenimizin sahada aksamamas öncelii tayor. 35 kiilik kadro vard ilk geldiimde. Hedefimizde ulamamzda katks olan, aramzda olmayacak futbolculara bütün kalbimle teekkür ediyorum. Futbol ayrlklarn yaand bir spor dal. Tüylerim diken diken oluyor konuurken. Bu kararlar vermek teknik adam ve insan olarak son derece zor yorumu yapt.

RUHEN çZGNN çNDE OLACAIM

Mustafa Denizli, futbolculuk döneminde ayrldnda kulübün yine Süper Ligde olduunu hatrlatarak, Ayn ligde bu kez fiziken çizgi dnda, ruhen çizgi içinde bu mücadeleye balyoruz. Taraftarla bütünleerek hem zmir hem Türkiyede gerçek manada büyük sempatisi olan bir takm olduunu düünerek balamak istiyoruz. Buna hazrz mesaj verdi.

ERIC BJORKANDER ZEMN KURBANI

Yeni transferlerden sveçli stoper Eric Björkanderin dün antrenmanda talihsiz bir sakatlk yaadn kaydeden Mustafa Denizli, Eric ciddi bir sakatlk geçirdi. MR çekiliyor. Umarm düündüümüz gibi uzun süreçli bir sakatlkla kar karya kalmayz. Zeminden kaynakl bir sorun. Zemin hazr olmad için bilek yan balarnda bir sknt yaad. Koltuk denekleriyle tesisi terk etti. Kopma olduunu zannetmiyorum. Arlar azald ama sonucu bekleyeceiz. Dünkü görüntüsü beni endielendirdi bugün daha iyi dedi.

Ana Sayfaya Git