Altaylı Gençer'in büyük özlemi

TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altay'da sezonun ilk yarısında sakatlık şoku yaşayan stoper Gençer Cansev, futbol oynamayı çok özlediğini dile getirdi.

Haberler 20.04.2020 - 22:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziraat Türkiye Kupasnda 4 Aralk 2019da Trabzonsporla iç sahada oynanan karlamada sa diz çapraz balarnn kopmas nedeniyle sezonu kapatan tecrübeli savunmac tedavi sürecinin beklenenden iyi geçtiini söyledi. Takmdan ayr kalmak çok zor diyen 31 yandaki savunmac, Komay, takm arkadalarmla idman yapmay özledim. çok dikkatli çalyorum. Bu ay sonunda bir kontrolüm daha olacak. Belki sonrasnda top ve saha çalmalarna balayabileceim eklinde konutu.

Gençer, Liglerin ertelenmesini kimse istemezdi ama verilen bu ara benim gibi sakatlk yaayan oyunculara iyi geldi. Herkes Liglere yetiecek misin? diye soruyor, durumum ay sonundaki kontrollerden sonra belli olacak. Lige yetiip yetimeyeceim, liglerin balama tarihi ile ilgili. Ben sakatlandktan sonra yeni sezon ban kendime hedef koymutum. Koronavirüs nedeniyle ligler haziran ortasnda balarsa maçlara yetiebilirim. Takm arkadalarma inanyor ve güveniyorum. Play-Off oynamadan direkt ilk 2den Süper Lig biletini alacamza inanyorum dedi. Deneyimli stoper, yapm süren Alsancak Stadnda Altay formas giymek istediini de sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git