Altaylı Özgür'den 92 yaşındaki taraftara 'Süper Lig' sözü

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın takım kaptanı Özgür Özkaya, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde örnek bir davranışa imza attı.

Haberler 27.04.2020 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yldz oyuncu, ramazan aynn balamasyla Altay tribünlerinin en yal isimlerinden Mehmet Ali çrac ile telefonda görüerek tüm siyah-beyazl ekibin selamn iletti. Özgürün aramas ile oldukça heyecanlanan 92 yandaki Altay taraftar zaman zaman duygusal anlar yaad. Altay tribünlerinin en kdemli taraftarlarndan olan ve siyah-beyazllarn Mehmet Amca olarak tand Mehmet Ali çrac, Özgür Özkayadan Süper Lig sözü ald.

SÜPER LG SÖZÜ VERD

Kaptan Özgür ise virüsten dolay kötü günlerde yallarn moral ve motivasyonu ihtiyac olduunu belirterek, Takm arkadalarm adna Altay tribünlerinin en büyüü Mehmet Amcay telefonla arayarak ona moral verdim. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Her zaman büyüklerimizin yanndayz. ampiyonluk yolunda tüm taraftarmz yanmzda hissetmek istiyoruz. Salgn bittikten sonra sezon sonunda inallah ampiyonluu hep beraber kutlayacaz. Baz salk sorunlar yaayan Mehmet amcamz eer tribünlere gelemezse ampiyonluk kupasn biz ona götüreceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git