Altınordu'dan genç kalecilere özel kamp

Altınordu Futbol Akademisi’nin (ALFA) genç kalecileri, hijyen kurallarına uygun olarak bir haftalık özel kampa alındı. Altınordu Kaleci Başantrenörü Atila Küçüktaka, hedeflerinin daha fazla yetenekli kaleci yetiştirmek olduğunu söyledi.

Haberler 25.07.2020 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altnordu Futbol Akademisinin (ALFA) genç kalecileri, hijyen kurallarna uygun olarak bir haftalk kampa alnd. Altnordu Kaleci Baantrenörü Atila Küçüktaka yönetiminde Metin Oktay Yerlekesinde yaplan kampa Emirhan Emir, Atahan Arslan, Efe Kaan Yldz, Serhat Öztadelen, Umut Kesici, Furkan Bayram, Arif imir, Onuralp çevikkan ve Mirza Yalçn katlrken, A Takm kalecileri Erhan Erentürk, Ali Emre Yanar ve Mertcan Dal da gençlerle bir araya geldi. Kamp, pandemi sonras futbola dönüü hzlandrmak için planland.

Genç kaleciler özel kampla geliiyor

Altnordu patentli kaleciler Erce Kardeler, Berke Özer, Ozan Can Oruç ve Muhammet Taha Tepenin Süper Lige transfer olduunun altn çizen Küçüktaka, Buras, bir altn madeni. Önce Altnorduya, sonrasnda Avrupann önemli liglerine gidecek gençlerimizin eitimleri devam ediyor. Pandemi nedeniyle dört aydan fazla bir süredir ayr kaldmz çocuklarmzla yeniden bir aradayz ve kriz dönemi sonras hazrlmz balad dedi.

Hedef daha fazla kaleci yetitirmek

A Takm Kalecisi Erhan Erentürkün baarl bir sezonu geride braktn da sözlerine ekleyen Atila Küçüktaka, Erce Kardelerden devrald formay çok iyi bir ekilde tarken, ALFAdaki gençlere de gerçekten örnek oldu. Ali Emre Yanar ve Mertcan Dal da her zaman hazr olduklarn gösterdi. Üç kalecimizin kampa gelmeleri, gençlerimiz açsndan çok anlaml oldu. Önümüzdeki sezonlarda çok sayda yetenekli ismi yetitirmeye devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git