Altınordulu Berke dünya gündeminde

İNGİLTERE'nin ünlü gazetelerinden The Guardian, Altınordu'nun 17 yaşındaki milli kalecisi Berke Özer'i gelecek vaadeden 60 futbolcu arasında gösterdi.

Haberler 05.10.2017 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü gazetenin, Dünya futbolunda en iyi 60 genç yetenek balyla yaynlad haberde Türkiyeden sadece kaleci Berkenin yer almas Altnordu yönetiminin gösünü kabartt. Manchester City, Roma, Inter, Milan, Real Madrid, Liverpool, Ajax, Chelsea, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Barcelona gibi dünya devlerinde forma giyen 2000 doumlu futbolcularn yer ald listeye alnan Berkeden övgüyle söz edildi.

Haberde Berke Özerle ngiliz kulübü Manchester City bata olmak üzere birçok Avrupa kulübünün ilgilendiine dikkat çekildi. Altnordu yönetimi tarafndan bonservis ücreti 3 Milyon Euro olarak belirlenen Berke Özeri talya, spanya ve Almanya liglerinden kulüplerin de takip ettii biliniyor. A Milli Takma kadar yükselen genç eldiven, u an FIFA U17 Dünya Kupas Finalleri B Grubunda yer alan U17 Milli Takm ile Hindistanda çalmalarn sürdürüyor. Altnordu Bakan Seyit Mehmet Özkan, Berke için Kesinlikle yurtdnda oynayacak açklamas yapmt.

Ana Sayfaya Git