Altınordu'ya övgü

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren 1'inci Ligi ekibi Altınordu, 2'nci hazırlık maçında Süper Lig temsilcisi Alanyaspor ile 1-1 berabere kalırken teknik direktör Hüseyin Eroğlu, takımının performansından övgüyle söz etti.

Haberler 17.07.2017 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lk maçta Atiker Konyasporu 2-0 malup ettiklerini hatrlatan Hüseyin Erolu, ki Süper Lig ekibiyle oynadmz müsabakalarda sergilediimiz futbol bana umut verdi. Hem Konyaspor hem de Alanyaspor karsndaki pozitif oyunumuzu daha da gelitireceiz. Gençlerimizin Süper Lig oyuncularndan hiçbir fark yok diye konutu.

Genç teknik adam maçn 60nc dakikasnda stat elektriklerinin kesilmesinin kendilerini olumsuz etkilediini belirtti, 1-0 önde götürdüümüz oyun yaklak 20 dakika durdu. Bu da motivasyonumuzu bozdu. Arann ardndan golü yedik yorumunu yapt.

18 Temmuz çaramba günü bir hazrlk maçna daha çkacaklarn belirten Erolu, u an rakibimiz belli deil. Kamp en verimli ekilde bitireceiz derken transfer çalmalarna da deindi, Eskiehirspordan Murat Uçar renklerimize baladk. 3 futbolcu daha almak istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git