Amatör Lig maçında saha bir anda karıştı

Sakarya’da Bölgesel Amatör Ligi takımları arasında kavga çıktı, dört futbolcu yaralandı otuz beş taraftar gözaltında.

Haberler 06.04.2015 - 19:38 Son Güncelleme : 06.04.2015 - 19:38

Sakaryada Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Serdivanspor’un kendi sahasında ağırladığı Sultangazispor maçı sonunda olaylar çıktı. 4 futbolcu ile bir yönetici yaralandı, 35 taraftar gözaltına alındı.

>DHAnın haberine göre; Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Serdivanspor 25’nci hafta karşılaşmasında sahasında Sultangazispor’u ağırladı. Maçta konuk ekip 75’inci dakikada Kemal’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılırken, maçın bitiş düdüğüyle beraber saha bir anda karıştı.

>Sultangazispor’un saha ortasında sevinmesi sonrası Serdivanspor Kaptanı Özgür’ün tepki göstermesi üzerine saha aniden karıştı. Futbolcuların yumrukla kavgasına taraftarlar da tribünden attıkları taşlarla olayların büyümesine yol açtı. Olayların sonunda Serdivanspor’un 4 oyuncusu ve yöneticisi yumruk ve atılan taşlar nedeniyle çeşitli yerlerinden yaralandı.

>Emniyet güçleri, olayları yatıştırmasının ardından 35 taraftar Sultangazispor taraftarını gözaltına alarak Serdivan ve Arifiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Taraftarlar ifadelerinin sonrasında serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git