Amatör takım maçları Osmanbey’de oynanacak

Şanlıurfa’da 2017-2018 sezonu boyunca amatör takımların müsabakaları Osmanbey Yerleşkesinde bulunan futbol sahasında oynanacak.

Haberler 18.11.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karaköprüspor- Ceylanpnar Tigem maçyla start alan 2017-2018 sezonu 1. amatör küme müsabakalar Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde bulunan Beden Eitimi Spor Yüksekokuluna ait futbol sahasnda oynanacak. Sahasn amatör maçlara açt için Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taaltna teekkür eden anlurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bakan Mehmet Aktaolu, Rektör Hocamz göreve balad günden beri ihtiyaç duyulan bir çok faydal ie imza att.

OSMANBEYDE OYNANACAK

Osmanbey kampüsündeki spor salonunu ve futbol sahasn bizlerin de kullanabilecei artlara uygun hale getirerek Harran Üniversitesini halkmz ile buluturmaya balad dedi. Harran Üniversitesi Rektörlüü olarak gençlere faydal olmak için her türlü katky vermeye devam edeceklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taaltn, Osmanbey Yerlekesinde bulunan sahalarn bakm ve onarmn yaparak amatör takmlarn kullanmna verdiklerini söyledi. Rektör Taaltn, Göreve geldiimiz ilk günden bu yana paylamclk ilkesiyle hareket ettik. Günübirlik iler yaparak deil, gelecek nesillerimizi düünerek hizmetlerimizi gerçekletiriyoruz. Etkin, verimli, insan odakl hizmet anlayyla genç nesillere çok eyler aktarmay hedefledik. anlurfamzdaki kulüpler bizim tesis ve sahalarmzdan faydalanyorlar. Bu gençler bizim geleceimizdir. Onlara faydal olabiliyorsak ne mutlu bize diye konutu.

2017-2017 sezonu resmi açl maçnda Hakem derneinden Güneydou BAL ligi hakem görevlendirme sorumlusu Bilal Kutlu ve Türkiye Merkez Hakem Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tatlda hazr bulundu.

Ana Sayfaya Git